29 / 03 / 2024

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent iletişim

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent iletişim

Tual Bahçekent proje fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Tual Bahçekent projesinde teslimler 2019'un sonunda yapılıyor...

Tual Bahçekent ne zaman satışa çıkacak?

Tual Bahçekent Konutları 23 blok şeklinde dizayn edildi. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 152 bin 621 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki Tual Bahçekent ne zaman satışa çıkacak?

Tual Bahçekent satış ofisi!

Tual Bahçekent satış ofisi irtibat telefonu 444 9 324 olarak belirtiliyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 365 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek.

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Da Mühendislik Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cenk Aslanboğa tarafından kuruldu.

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sartek Mühendislik İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Recep Gediktaş tarafından kuruldu.

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Kutluk tarafından açıldı.

Dağ Mühendislik Tual Comfort!

Dağ Mühendislik Tual Comfort projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 480 adet konut yer alıyor.

Tual Comfort 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi için düğmeye bastı. Peki Dağ  Mühendislik , Tual Comfort projesi nerede? İşte Dağ  İnşaat, Tual Comfort projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Rapid Mekanik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rapid Mekanik Mühendislik İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Taner Songur tarafından kuruldu.

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arkan tarafından kuruldu.

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dereli tarafından kuruldu.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Reisler İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reisler İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent iletişim Haberi

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent iletişim


Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent projesi, İstanbul Başakşehir'e bağlı Hoşdere'de yer alıyor. Tual Bahçekent projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.


190 bin metrekare alanda inşa edilen Tual Bahçekent projesinde 1.730 daire ve 186 ticari ünite bulunuyor. Tual Bahçekent projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Projede 4+1 daire satışları tamamlandı.


Tual Bahçekent proje fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Tual Bahçekent projesinde dairelerin alanları 76 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.


Aralık 2019 yılında teslim edilmesi planlanan Tual Bahçekent projesinde fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Tual Bahçekent proje fiyat listesi 2017!


1+1'ler 295 bin TL ile 329 bin TL,  

2+1'ler 438 bin TL ile 520 bin TL,  

3+1'ler 510 bin TL ile...