23 / 04 / 2024

Danfoss Isıtma Çözümleri yeni ürünleri

Danfoss Isıtma Çözümleri yeni ürünleri

Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, söz konusu araştırmaya göre termostatik vana ve oda termostatının birlikte kullanılması halinde enerji tüketiminde yüzde 40 tasarruf edilebildiğinin kanıtlandığını söyledi...

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sajan Steaphen tarafından kuruldu.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anerson Entegre Makine Servis Çözümleri Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kırbaş tarafından kuruldu.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Soılplus Geoteknik Ve Deprem Çözümleri Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayçin Mungan, Bora Arslan ve Burak Özer ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Danfoss Isıtma Çözümleri yeni ürünleri Haberi

Danfoss Isıtma Çözümleri yeni ürünleri


Doğalgazdan 100 TL tasarruf mümkün


Universty of Salford Manchester (İngiltere) tarafından standardize edilmiş ısıtma kontrol ekipmanlarının verimliliğini kanıtlamak amacıyla yapılan araştırma hakkında bilgi veren, Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye Direktörü Yaşar Hüseyin Şan, söz konusu araştırmaya göre termostatik vana ve oda termostatının birlikte kullanılması halinde enerji tüketiminde yüzde 40 tasarruf edilebildiğinin kanıtlandığını söyledi.


İngiltere Enerji ve İklim Değişikliği Bakanı Greg Barker’ın açtığı Salford Enerji Evi’nde Universty of Salford Manchester tarafından gerçekleştirilen araştırma; farklı kontrol ve ayar paketlerinde, verimlilik, maliyet, karbon emisyon salınım değerlerinin neler olduğunu ortaya koyuyor. 

Araştırmada ısıtma profillerine göre; kontrolsüz, sadece oda termostatı kullanılarak, oda termostatı ve termostatik vana birlikte kullanılarak 3 farklı test gerçekleştirildi. 24 saat içerisindeki değerlerin kayda alındığı araştırmanın ‘Kontrolsüz’ uygulanan test sonucunda 122 kwh enerji tüketimi, 5...