29 / 03 / 2024

Danimarka 3. havaalanı açıklaması

Danimarka 3. havaalanı açıklaması

Danimarka Maliye Bakanı Kristian Jensen, İstanbul'da inşaatı süren üçüncü havalimanının kapasitesinin THY tarafından dahi doldurulabileceğini belirtti.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Emlak Konut ile THY'den 3. havalimanına binlerce konut!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım Ortaklığı, THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'ye Arnavutköy Dursunköy'de yer alan 3 milyon 639 bin 117 metrekare büyüklüğündeki arsanın yüzde 50'sini 312,5 milyon TL+KDV nakit bedelle sattı..

Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor!

3. havalimanının açılmasıyla transit seyahatte konumu sarsılacak olan Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor. Genişletme çalışmaları kapsamında 55 bin metrekarelik bir alana 10 kapılı bir ek terminal de yapılacak. 

Lübnanlıların gözü mega projelere yakın arazilerde!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat A.Ş. Kurucu Ortağı Ahmet El Khatip, "Kanal İstanbul, 3. Havaalanı gibi mega projelerin çevresinde arazi bakıyoruz." dedi.

3. Havalimanı liman projesi ÇED'e tabi olmayacak!

3. Havaalanı projesine eklenen liman projesi genişletilmesi Çevresel Etki Değerlendirmesi’ne (ÇED) tabi olmayacak.

Danimarka'dan 3. havaalanı açıklaması!

Danimarka Maliye Bakanı Kristian Jensen, İstanbul'da inşaatı süren üçüncü havalimanının kapasitesinin THY tarafından dahi doldurulabileceğini belirtti.

3. havalimanı için ev arayışı başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanı ile Kemerburgaz ile Göktürk'e olan ilgi arttı. Gül İnşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, "Havaalanı çalışanlarının havaalanına en yakın gelişmiş bölge olarak Göktürk ve Kemerburgaz’ı araştırmaya başladıklarını" ifade etti.

3. havaalanının altyapı bağlantıları R&M’e emanet!

İsviçre merkezli Reichle & De-Massari İstanbul’un yeni havaalanının son teknolojiler kullanılarak kurulacak network’ünün kablo altyapı tedariğine başladı.

Orkun Group'un acı günü! Akın Sevim vefat etti!

İGA 3. Havaalanı Altyapı Direktörü Ersan Sevim'in babası Akın Sevim vefat etti. Orkun Group başsağlı ilanı yayınladı.

İstanbul projelerle kuzeye kayıyor!

İstanbul'un en büyük 3 ulaşım projesi hayata geçiyor. Projelerle kent içi trafiği hafifletilecek. 3. Köprü - 3. Havaalanı - Halkalı Demiryolu Projesi, Şişli-Küçükçekmece Metro Hattı Projesi ve Belgrad Ormanları Dekovil Demiryolu projesiyle İstanbul adım adım kayacak.

Hollandalı şirket 3. Havaalanı projesinden çekildi!

3’üncü havaalanı inşaatında yer almak isteyen Hollandalı bir şirket, Kuzey Ormanları Savunması’nın görüşleri üzerine projeden çekilme kararı aldı...

Danimarka 3. havaalanı açıklaması Haberi

Danimarka 3. havaalanı açıklaması

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Kopenhag Havalimanı’nın genişletilmesiyle ilgili basın turuna katılan Danimarka Maliye Bakanı Kristian Jensen, yapımı devam eden ve dünyanın en büyük havalimanlarından biri olması hedeflenen İstanbul'un 3. havalimanının kapasitesinin Türk Hava Yolları (THY) tarafından dahi doldurulabileceğini açıkladı.


İstanbul’a yapılmakta olan üçüncü havalimanıyla ilgili görüşleri sorulan Danimarka Maliye Bakanı Kristian Jensen, üçüncü havalimanının kapasitesinin doldurulmasında sorun yaşanmayacağını düşündüğünü belirtti. Jensen, son yıllarda daha da büyüyen Türk Hava Yollarının (THY) kapasitesinin bile, üçüncü havalimanının kapasitesini doldurmakta yeterli olacağını öngördüğünü belirtti. Maliye Bakanı Jensen, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın da önemli bir merkez olduğunu da açıklamasına ekledi.

Kopenhag Havalimanı Basın Bürosu'ndan Sara Westphal Emborg ise İstanbul’a yapılan üçüncü havalimanının danışmanları arasında Kopenhag Havalimanı'nın uluslararası danışmanlık firması Copenhagen Airport İnternational'ın (CAI) da...