26 / 04 / 2024

Danimarka Resmi Getto Listesi

Danimarka Resmi Getto Listesi

Danimarka Odense'de belediye meclisinin, gettoları ortadan kaldırmak için bölgedeki hükümlülere ödeme yapmayı öngören teklifi 'ödül mü, ceza mı?' tartışması yarattı...

Asansörlerin tasarımına ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de!

Asansörlerin tasarımına ilişkin usul ve esaslara dair tebliğ 14 Haziran 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yer aldı. İşte tebliğ metni..

Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi Aydur İnşaat'ın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden olan İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi imzalandı.

Google Danimarka'dan arsa aldı!

Dev arama motoru firması olan Google, Danimarka'dan arsa satın aldı. Veri merkezi kurmak isteyen şirket 73,2 hektar arazi için 35 milyon TL ödedi.

Nef, FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu!

Nef, dünyanın en fazla taraftar sayısına sahip spor kulüplerinden FC Barcelona’nın bölgesel resmi sponsoru oldu

Heliport Yapım ve İşletim Yönetmeliği Resmi Gazete'de!

Heliport Yapım ve İşletim Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. Yönetmelik, sivil hava ulaşımına açık heliportların yapımı ve işletimi ile ilgili usul ve esasları belirliyor.

Danimarka Brabrand Ulu Camii açıldı!

Danimarka Arhus'ta inşaatı tamamlanan Brabrand Ulu Camii'nin resmi açılış töreni yapıldı. Caminin temeli 2014 yılının Ağustos ayında atılmıştı.

İnşaatta KDV iadesine ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de!

Torba Yasa ile yürürlüğe giren inşaatta KDV iadesine ilişkin Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kentsel dönüşüm faiz desteği kararı Resmi Gazete'de!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Hak Sahiplerince Bankalardan Kullanılacak Kredilere Sağlanacak Faiz Desteğine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası kesin kabul tutanağı onaylandı.

Galatasaray Riva ve Florya projesinde resmi imzalar atıldı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Riva - Florya projeleri için Emlak Konut ile resmi imzaların atıldığını açıkladı.

Adana'da resmi kurum alanında imar değişikliği!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eski CHP milletvekili Ali Demirçalı’nın arsalarının da bulunduğu resmi kurum alanını ticaret ve konut alanına çevirdi. Bu değişiklik rant iddialarını gündeme getirdi.

İzmir’e Danimarka markajı!

Danimarka’nın Ankara Büyükelçisi Svend Olling, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

İnşaat reklamları ünlülerin resmi geçidi oldu!

Ekranın demirbaş reklamları inşaatlar, ünlü isimlerin resmi geçidi gibi oluyor. Selçuk Yöntem de onlardan biri. Gerçi bu özel ve güzel evler ünlü tasarımcı Philippe Starck imzasını taşıyormuş.

Danimarka Resmi Getto Listesi Haberi

Danimarka Resmi Getto Listesi

Danimarka'nın üçüncü büyük şehri Odense'de belediye meclisinden çoğunlukla hüküm giymiş kişilerin yaşadığı gettoları kaldırmaya yönelik teklifi tartışmaları alevlendirdi. 

Sputnik News'te yer alan habere göre, Mecliste gettolardaki hükümlüleri bölgeden taşınmaya teşvik etmek için 15 bin Danimarka Kronu (yaklaşık 1.275 lira) verilmesi öngörüldü. Bu sayede suç oranının azaltılması hedefleniyor. 

'Yer değiştirme hibeleri' olarak adlandırılan ve 2019'da hüküm giymiş kişilere yönelik olan fikir, savunucuları tarafından 'yeni bir başlangıç' olarak nitelendiriliyor.

Fakat Belediye Meclisi'nde tüm siyasetçiler ortaya atılan fikre sıcak bakmıyor.

'Amaç suçlulara ödül vermek değildi'

Yerel İstihdam Konseyi Üyesi Sosyalist Halk Partisi'nden Brian Dybro, ne pahasına olursa olsun bunun engellenmesi gerektiğini belirterek teklif için 'b*ktan bir fikir' değerlendirmesinde bulundu.

Liberal-muhafazakar Venstre Partisi Odense Belediye Meclisi grup başkanı Christoffer Lilleholt ise durumu 'çılgınca' diye nitelendirerek "Yer değiştirme hibeleri'nin amacı,...