23 / 04 / 2024

Dany Tabet Aysha

Dany Tabet Aysha

Aysha üretim üssünü Türkiye'ye taşıyacak. Ünlü modacı Dany Tabet imzalı tasarımlarla dikkat çeken Aysha Yönetim Kurulu Başkanı Feras Allaf, "Üretim üssümüzü Türkiye'ye taşıma kararımız, Türkiye'nin altyapısına olan güvenimizin göstergesi" dedi.

Pragma Gayrimenkul Yatırım Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pragma Gayrimenkul Yatırım Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ankush Pradeep Khanzode ve Joseph Tabet ortaklığında kuruldu.

Dgnorm Mühendislik Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgnorm Mühendislik Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Danyıldız tarafından kuruldu.

Metal Yapı Konut, Aysha Dergisi'nin iftar davetine sponsor oldu!

Aysha Dergisi’nin gelenekselleşen iftar buluşmalarının beşincisi Metal Yapı Konut’un sponsorluğunda gerçekleşti.

Movea Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Movea Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Egemen Danyıldız ve Rahşan Danyıldız ortaklığıyla Kadıköy,Kızıltoprak,Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Rose Power İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose Power İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Danyıa Kuntar tarafından 250 bin TL sermaye ile 4 Eylül 'de Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi 'nde kuruldu.

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Wail Hellam, Aysha Islambulı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Aysha Türkiye'ye taşınıyor!

Aysha üretim üssünü Türkiye'ye taşıyacak. Ünlü modacı Dany Tabet imzalı tasarımlarla dikkat çeken Aysha Yönetim Kurulu Başkanı Feras Allaf, "Üretim üssümüzü Türkiye'ye taşıma kararımız, Türkiye'nin altyapısına olan güvenimizin göstergesi" dedi.

Dany Tabet Aysha Haberi

Dany Tabet Aysha

Dünya moda devi Aysha bir yandan üretim üssünü Türkiye'ye taşımaya hazırlarken, el işi abiyeleri en çok Türk kadınlarında kendini buldu. Avrupa, ABD ve Arap Jet sosyetesinin ünlü isimlerinin tercih ettiği Aysha Fashion 2015 modelleri göz kamaştırıyor. Kırmızı, Siyah ve Beyaz ağırlıklı 2015 kreasyonları ünlü modacı Dany Tabet'in elinden çıkma. 


Tamamı el işi üretim


Aysha'nın el işçiliği üretimiyle benzersiz tasarımlara imza attığını söyleyen Aysha Yönetim Kurulu başkanı Feras Allaf "Dünyanın tanınmış yıldızları, iş kadınları, prensesler ve moda ikonlarının tercih ettiği işler çıkarıyoruz. Ancak itiraf etmem gerekir, şimdiye kadar ürünlerimiz ilk kez Türk kadınlarının üstünde kendini gösterdi. Üretim üssümüzü Türkiye'ye taşıma kararımız, Türkiye'nin altyapısına, yetişmiş işgücüne ve ekonomik istikrarına olan güvenimizin göstergesi. Dünya pazarlarına Aysha'yı Türk markası olarak ihraç edeceğiz. Dany Tabet'in tasarımları...