27 / 04 / 2024

dap dalga istanbul arjaan by rotana

dap dalga istanbul arjaan by rotana

Dap Dalga Kule Arjaan projesi kapsamında yer alan ünitelerin işletmesi ünlü Rotana firması tarafından yapılacak...

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Borsa İstanbul’da gong DAP için çaldı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme hisseleri, Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreninden sonra borsada işlem görmeye başladı.

DAP Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

2018 yılı planlarını açıklayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de önümüzdeki süreçte milyar TL'lik en az üç proje hedefliyoruz. Çeşme, Maslak, Beykoz ve Pendik'te de yeni projelerimizin çalışmaları devam ediyor" dedi.

Dalga Kule Maltepe'de vade farksız peşin fiyatına dükkanlar!

Dapı'nın 2014 yılında teslim ettiği Dalga Kule projesinde kalan son dükkanlar için ödeme kampanyası düzenlendi. Dap Dalga Kule'de hemen teslim dükkanların ödemeleri peşin fiyatına vade farksız yapılıyor...

Adam Kule projesinin lansmanı gerçekleşti!

DAP Yapı, istanbul Dragos'ta yapımına başlayacağı 'Adam Kule' projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

DAP Holding'in 4 otelini Rotana işletecek!

DAP Holding'in iştiraklerinden Dap Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ettiği Burgu, Tango, Dalga ve Vazo binalarını otel grubu Rotana işletecek.

DAP Holding'in 600 milyon liralık 4 kulesini Rotana işletecek!

DAP Holding'in İstanbul Maltepe ve Dragos'ta 600 milyon liraya hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerini dünyaca ünlü otel zincirlerinden Rotana işletecek.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

DAP Adam Kule fiyatları!

DAP Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda yükseliyor. DAP Adam Kule fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi açıldı!

Vipdap Emlak Gıda Turizm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Dalga İstanbul Şubesi 300 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Maltepe'de açıldı.

dap dalga istanbul arjaan by rotana Haberi

dap dalga istanbul arjaan by rotana

Dap Yapı'nın hayata geçirdiği projelerden Dalga Kule, Maltepe'de yükseliyor. 176 konuttan meydana gelen Dap Dalga Kule Arjaan projesinde ise 70 ünite satışa çıktı. Dağ Dalga Kule Arjaan'da stüdyo ve 1+1 konut seçenekleri bulunuyor.


Dalga Kule Arjaan Maltepe'de stüdyoların fiyatları 294 bin liradan ve 1 oda 1 salon konutların fiyatları 435 bin liradan başlıyor. Dap Arjaan kapsamında yüzde 1 KDV avabtajı sürüyor. Ortadoğu'nun en büyük otel zincirlerinden olan Rotana işletmesindeki Dap Dalga Arjaan projesi kapsamında stüdyolar 52 metrekare, 1 oda 1 salon konutlar 79 metrekarelik alana sahip. Diğer konutların alanları ise 91 metrekare ve 103 metrekare şeklinde tasarlandı. 


İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Maltepe'de yükselen Dap Dalga Kule Evleri Arjaan kapsamında projenin kendisini 8 ila 12 yıl arasında amorti etmesi planlanıyor. Projeye 444 33...