16 / 04 / 2024

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası 9 Nisan'a kadar sürecek. Dap Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor...

İzmir, 21 fay kırığının üstünde: İş dünyasından kentsel dönüşüm çağrısı geldi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediye başkan adayları ile ‘İzmir İş Dünyası’ buluşmasındaydı. Oda başkanları, İzmir'in deprem riskine dikkat çekerek kentsel dönüşüme hız verilmesini ve projelerin önünün açılmasını talep etti. 

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Hakmar’da 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

Hakmar’dan dev indirim müjdesi geldi. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre 3’lü tava seti 299 TL’ye, 48’li sallama çay 25 TL’ye, 2 kişilik çadır 899 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının ilk aktüel ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden yayımladı. Bu doğrultuda, 3 kişilik çadır 399 TL’ye, termos 279 TL’ye, katlanabilir kamp masası 299 TL’ye düştü. İşte 4 Temmuz Salı ŞOK fiyat listesi...

Sıfır otomobillerde yeni dönem! 'Çadır' çözümü

Sıfır otomobil teslimatlarındaki gecikmeye 'çadır' çözümü getirildi. Araçlar TIR'lara yüklenmek yerine Haydarpaşa Garı'nın yanında kurulan çadırlarda sahiplerine verilecek. İşte tüm detaylar...

İş dünyası Merkez Bankası’nın faiz artırım kararını nasıl karşıladı? İşte ilk tepkiler…

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) uzun bir aradan sonra faizleri artırmasının kamuoyundaki yankıları sürüyor. İş dünyasının temsilcileri de faiz kararına ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu.

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

İş dünyasının en büyük korkulu rüyası ne? İş adamları gelecekte nelerden endişe duyuyor?

Küresel çapta yapılan bir anket ile iş dünyasını gelecekte bekleyen riskler araştırıldı. Ankete katılan 800 iş insanı, iş dünyasını bekleyen risklere ilişkin soruları yanıtlarken, en büyük endişe kaynaklarını da paylaştı.

Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!

Dünyanın en büyük ikinci kripto borsası FTX’in iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto para dünyasında deprem etkisi yarattı. Söz konusu krizin kripto piyasalarında sene başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı düşünülüyor. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı.

İş dünyasına asgari ücrete 'enflasyon' zammı çağrısı: Yeni rakam açıklandı

Asgari ücrete Temmuz zammı konusunda çalışmalar devam ederken maaşların kaç liraya yükseltileceği merak ediliyor. İş dünyasından asgari ücretliler için “artırma” çağrısı geldi. İşte sıcak gelişmenin detayları…

Türk ve Amerikan iş dünyası inşaat sektörünü değerlendirecek!

Türk ve Amerikan iş dünyası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenecek 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'nda, iki ülkenin ekonomik, ticari ve stratejik ilişkilerini değerlendirecek, inşaat sektörü de konuşulacak.

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası Haberi

Dap Dünyası Çadır Günleri indirim kampanyası


Dap Dünyası Çadır Günleri kapsamında hemen teslim projelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Dap Yapı'nın kampanyası 9 Nisan'a kadar sürecek.


Dap İndirim Çadırı, İstanbul Ümraniye'de Meydan AVM'de yer alıyor. DAP İndirim Çadırı, 09:00 - 21:00 saatleri arasında açık olacak.


Dap Dünyası Çadır Günleri'nde 397 bin TL’lik daireler 297 bin TL, 500 bin TL’lik daireler 375 bin TL, 1 milyon TL’lik daireler ise 750 bin TL’den başlıyor.


Dap Çadır Günleri indirimleri, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Vazo Kule, Adam Kule, Taksim Petek Residence, Teras Kule ve DAP Vadisi projelerinde geçerli olacak.



Tel: 444 9 327

Web: www.dapyapi.com.tr/

Gülcihan...