28 / 03 / 2024

 dap nişantaşı projesi

 dap nişantaşı projesi

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında satışa çıkardığı Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı arazisi Dap Yapı'nın oldu...

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu! Bu rakam dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değerleme raporu açıklandı. Nişantaşı Koru projesinin 2022 yıl sonu değeri belli oldu. İşte o rakam...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Nişantaşı Koru projesinin değeri dudak uçuklattı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesinin değeri belli oldu. 2021'in hasılat şampiyonu olan projenin değerleme raporu yayınlandı. Peki Nişantaşı Koru projesinin değeri ne kadar?

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Nişantaşı Koru satışta! 

DAP Yapı'nın sağlık ev konseptiyle hayata geçirdiği Nişantaşı Koru Projesi satışa çıktı. Proje içerisinde yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

DAP Yapı’nın Nişantaşı Koru projesinden 817 milyon TL’lik hasılat!

Emlak Konut GYO, Nişantaşı'nda hayata geçirdiği DAP Nişantaşı Projesi ile bu yılın ilk 6 ayında 14 bin 454 metrekarelik satış ve 817 milyon TL’lik hasılatla ciro şampiyonu olduğunu açıkladı. 

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Nişantaşı Koru'nun inşaatı başladı!

DAP Yapı'nın Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi arsasında hayata geçireceği Nişantaşı Koru projesinin inşaatına başlandı...

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi!

Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Dap Yapı Nişantaşı Koru projesi detayları...

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

 dap nişantaşı projesi Haberi

 dap nişantaşı projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) bugün 2. oturumunu geçrekleştirdiği Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi ihalesinin kazananı belli oldu. 

İhaleye 6 firma katıldı. Ancak kazanan tek bir firma oldu.  1 milyar 763 milyon 750 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Eltes İnşaat - İstlife Yapı İş Ortaklığı arazinin yeni sahibi oldu. 705 milyon 500 bin TL ise Emlak Konut GYO’ya ödenecek bedel olarak açıklandı.

Yeni inşa edilecek projede konutlar, ticaret alanları ve park alanı yer alacak. 25 dönümlük arsanın yaklaşık 11 dönümü ticaret ve konut alanı, 1 dönümü yalnızca ticaret alanı ve yaklaşık 7 dönümü de park alanı olarak ayrılacak. Konut ve ticaret alanında yapılacak binaların kat sayısı 10, ticaret alanındaki yükseklik sınırı da 5 kat olarak belirlendi. Emsale esas inşaat...