28 / 03 / 2024

dap vazo kule maltepe satış

dap vazo kule maltepe satış

Dap Vazo Kule görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan Maltepe Dap Vazo Kule Evleri projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Vazo Kule örnek daire!

İçinde; spor alanları, fitness merkezi, kapalı otopark, dinlenme alanları, eğlence alanları, çocuk oyun alanları, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal olanakları bulunan Vazo Kule örnek daire görselleri...

Dap Vazo Kule Maltepe satış fiyatları!

Dap Vazo Kule Maltepe satış fiyatları 347 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yer alan daireler stüdyo ve de 1 oda 1 salondan meydana geliyor

Dap Vazo Kule Maltepe projesinde 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dap Vazo Kule Maltepe projesi kapsamında yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Fiyatları ise 199 bin TL'den başlıyor

Dap Vazo Kule Maltepe örnek daire!

Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Vazo Kule projesinde konut fiyatları 199 bin liradan başlıyor. Dap Vazo Kule Maltepe örnek daire resimleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Dap Vazo Kule ne zaman teslim?

İstanbul Maltepe'de inşa edilen Dap Vazo Kule ne zaman teslim sorusuna 30 ay sonra cevabı veriliyor...

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Vazo Kule görselleri!

Dap Vazo Kule görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan Maltepe Dap Vazo Kule Evleri projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri!

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness yer alıyor...

Dap Vazo Kule'de 48 ay vade! 0 faiz!

22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok şeklinde yükselen Dap Vazo Kule projesinde 48 ay vadelendirme ile yüzde 0 oranında faiz uygulanıyor. Projede 99 adet ofis yer alıyor.

Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla! 48 ay vade 0 faiz!

Dap Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 48 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor.

Dap Vazo Kule'de daireler 20 bin TL peşinatla!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dap Vazo Kule daireleri 20 bin TL peşinatla satışa sunuluyor.Projede 48 ay vade 0 faiz fırsatı da bulunuyor.

Dap Vazo Kule!

22 katlı lok ve 19 katlı 1 bloktan oluşan Dap Vazo Kule'de; spor alanları, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kapalı otopark, eğlence alanları, dinlenme alanları ve yüzme havuzu bulunuyor.

Dap Vazo Kule ulaşım!

Dap Vazo Kule ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa Yakası Maltepe'de yer aldığını söyleyebiliriz. Projede 22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok olmak üzere 3 blok bulunuyor...

Dap Vazo Kule Maltepe adres!

Dap Vazo Kule Maltepe adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Dap Vazo Kule Maltepe projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de sadece 20 bin TL peşinatla!

Dap Yapının sahipliğini yaptığı Dap Vazo Kule projesi müşterilerine 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuyor. Kampanyada son gün 30 Nisan.

Dap Yapı Vazo Kule'de 48 ay vade ve 0 faiz! Son gün 30 Nisan!

Dap Yapı imzası taşıyan Vazo Kule projesinde, konut sahibi olmak isteyenler 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuluyor.

Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla! 30 Nisan son gün!

Dap Vazo Kule Maltepe'de 20 bin TL peşinatla 48 ay vade ve 0 faiz uygulanıyor. Dap Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

dap vazo kule maltepe satış Haberi

dap vazo kule maltepe satış


Dap Yapı tarafından hayata geçiriliyor olan Vazo Kule projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yükseliyor. Dap Vazo Kule görselleri öncesinde projeden bahsedelim.


Dap Vazo Kule Maltepe projesi 3 kule olarak tasarlandı. Dap Vazo Kule Maltepe projesinde 22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok inşa ediliyor.


İşletmesi için Rotana ile anlaşılan Dap Vazo Kule projesinde 289 rezidans, 99 adet ofis ve 11 adet ticari birim bulunuyor. Dap Vazo Kule projesi 2015 yılında tamamlanıyor.


Dap Vazo Kule Maltepe satış ofisi ile 444 33 39 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Dap Vazo Kule projesinde yüzde 1 KDV geçerli.


Dap Vazo Kule projesinde 20 bin TL peşinat ödemesinden sonra 48 ay vade farksız ödemeler yapılıyor. Dap Vazo Kule'de yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, eğlence alanları,...