19 / 04 / 2024

dap yapı basın toplantısı erteleme

dap yapı basın toplantısı erteleme

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesinde ön talep süreci başladı. İşte DAP Yapı Pendik projesi ile ilgili merak edilen detaylar... 

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor.

DAP Yapı 200 şirket aracını yerli otomobille değiştirecek!

DAP Yapı, sektörde örnek bir atılımı hayata geçiriyor. Türk ekonomisine sunduğu desteği, görkemli bir törenle tanıtılan yerli otomobil ile devam edecek DAP Yapı, 200 adet şirket aracını değiştirecek.

DAP Yapı’nın Almanya’daki fuara özel kampanyaları büyük ilgi gördü!

8 Şubat’ta Almanya’nın Düsseldorf kentinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda boy gösteren Dap Yapı yoğun ilgi ile karşılaştı...

Dap Yapı İzmir güncel fiyat!

Dap Yapı İzmir güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı imzasını taşıyan projeden bankasız, kefilsiz senetle ev sahibi olunuyor.

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

dap yapı basın toplantısı erteleme Haberi

dap yapı basın toplantısı erteleme

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe...