29 / 03 / 2024

dap yapı İstanbul Marina

dap yapı İstanbul Marina

Dap Yapı'nın Kartal'da inşa edeceği denize sıfır projenin adı 'İstanbul Marina' olarak açıklandı. Satışa çıkmamasına rağmen yoğun ilgiyle karşılaşan projedeki daire fiyatları ise 200 bin lira ile 5 milyon TL arasında değişiyor.

Dap Yapı İstanbul Marina’nın lansmanı 12 Mayıs'ta yapılacak!

Gayrimenkul sektöründe son derece aktif günler yaşıyoruz; zira baharın gelişi zaten sezonun başlangıcıdır. Nisan-Mayıs-Haziran ayları gayrimenkul alışverişinin en yoğun yaşandığı dönemdir. İstanbul Marina’nın lansmanı 12 Mayıs'ta yapılacak...

DAP Yapı Levent projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Sarıyer'de yer alan parsellerin değerleme raporu yayınlandı. Parsellerde Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla bir proje inşa edilecek.

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy'de 180 ay vade imkanı!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Ormanköy Çekmeköy'de topraktan satış avantajı ve 180 ay vade imkanı sunuluyor...

DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor!

DAP Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen DAP Yapı Ormanköy projesi ön talep topluyor.

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

Validebağ Dap Yapı Konakları fiyat listesi!

Validebağ Dap Yapı Konakları fiyat listesi 974 bin TL'den başlıyor. proje Dap Yapı tarafından İstanbul Koşuyolu'da inşa ediliyor...

Validebağ Konakları Dap Yapı fiyat listesi!

Validebağ Konakları Dap Yapı fiyat listesi 974 bin TL'den başlıyor. Proje 11 blok olarak İstanbul Koşuyolu'da Dap Yapı tarafından inşa ediliyor...

DAP Yapı İzmir'e sürprizlerle geldi!

DAP Yapı İstanbul dışındaki ilk konut projesini hayata geçirdiği İzmir projesinin kampanyasını "Bu büyük fırsatın eşi  benzeri kaçırıldığında tekrara, telafisi yok" sloganıyla basına duyuruyor. 

DAP Yapı'dan 4 yeni proje!

İstanbul'da sayısız projelere imza atan Dap Yapı, rotasını İzmir'e çevirdi. Firma İzmir ve Maslak başta olmak üzere 4 yeni projeye başlayacak.

DAP Yapı'dan İzmir'e yeni proje!

DAP Yapı, İstanbul dışındaki ilk konut projesini İzmir'de inşa etmeye hazırlanıyor. 2-3 aya temel atılacak proje 30'ar katlı 2 bloktan oluşacak.

Validebağ Konakları Dap Yapı Projesi fiyatlar!

Yüzde 5 peşinat imkanı sunulan Validebağ Konakları projesi toplam 368 daireye yer veriliyor. Proje Dap Yapı imzasıyla İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor...

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

Dap Yapı Teras Kule Kartal fiyatları!

Konut, ofis ve mağazalardan oluşan Teras Kule projesi, İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Dap Yapı Teras Kule Kartal fiyatları 370 bin TL'den başlıyor...

Dap Yapı Çadır Günleri fiyat listesi!

İstanbul Ümraniye'de Meydan AVM'de kurulan Dap Yapı Çadır Günleri fiyat listesi 297 bin TL'den başlıyor. Çadır'da yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor.

dap yapı İstanbul Marina Haberi

dap yapı İstanbul Marina

DAP Yapı'nın Kartal'da denize sıfır 60 dönümlük arazide hayata geçireceği karma projenin ismi belli oldu. Konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, hafriyatına başlanan projenin adını 'İstanbul Marina' olarak açıkladı. 



Yılmaz "Projeyi mayıs ayında satışa sunacağız. İlk kez adı bile belli olmayan bir projenin bu kadar yoğun talep gördüğüne şahit olduk. Her gün satış ofisine 100'ün üzerinde kişi geliyor. Aynı daireye 3-4 kişi isim yazdınyor. Bu proje konut sektörüne büyük hareket getirecek" dedi. Suudi bir grubun, projeden 300 konutluk bir bloku satın almak istediğini de vurgulayan Yılmaz "Ancak biz İstanbul Marinayı oturum için tasarladık. Yüzlerce konut verip, ikinci el ofis oluşturmak istemiyoruz. Bu yüzden onlara hayır cevabını verdik" diye konuştu. 



İstanbul Marinayı tasarlarken 25 bin...