23 / 04 / 2024

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Dap Yapı İzmir Projesi'nde vade farksız senetli ödemede son gün 19 Aralık!

Dap Yapı İzmir projesi toplam 707 konuttan oluşuyor. Dap İzmir projesinde topraktan satışta vade farksız senetle ödeme için son gün 19 Aralık...

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık!

Validebağ Konakları Dap Yapı satılık konut seçenekleri 1+1'den 6+1'e kadar tasarlanıyor. Projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Körfez'de orman içine yapılan kulübeler yıkılıyor!

Körfez'de orman içerisinde yapılan kulübeler yıkılmaya başladı. Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde dere yatağı kenarlarına ve ormanlık alan içine kurulan kulübeleri yıkmaya başladı.

DAP Yapı çadırda 606 milyon liralık konut sattı!

Dap Yapı İndirim Çadırı'nda 10 günde 606 milyon liralık konut sattı. Dap Yapı yılın ilk çeyreğinde 700 milyon lira satış yaptı.

DAP Yapı Validebağ Konakları satılık!

İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde hayata geçirilen DAP Yapı Validebağ Konakları satılık daire fiyatları 598 bin liradan başlayarak değişiyor...

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Körfez'de üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Körfez genelinde yol yapım, sokak ve kaldırım yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Körfez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı!

Körfez Belediye Meclisi, 2016 Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında yapılan toplantıda 27 gündem maddesi ele alındı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı Haberi

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı

DAP Yapı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yaklaşık 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez'in önde gelen otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı. Maltepe'de bulunan 319 oda kapasiteli iki otel dün yapılan toplantıyla birlikte Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana adıyla işletmeye açıldı. Rotana, DAP Yapı ile 15 yıllık işletme anlaşması yaptı ve yeni otellerle dünyadaki toplam oda sayısını 13 bin 679'a yükseltti. Dragos'ta bulunan Vazo ve Dalga kulelerinin de Rotana markasıyla 2016'nın ikinci çeyreğine kadar hizmet vermeye başlaması planlanıyor. 


TURİZMDE BÜYÜYEBİLİRİZ 

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Rotana gibi uluslararası tanınmış otel markalarının pazara girmesinin, kendilerini turizm sektörüne yatırım yapmaları konusunda cesaretlendirdiğini söyledi. Rotana ile 4 otel için anlaşma yaptıklarını anlatan...