16 / 04 / 2024

dap yapı tango kule satış ofisi

dap yapı tango kule satış ofisi

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve Dap Yapı tarafından konumlandırılan Dap Tango Kule Maltepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, Maltepe'de dap Yapı imzası ile yükseliyor...

Dap Tango Kule Maltepe teslim tarihi!

Dap Tango Kule Maltepe teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Satışların devam ettiği proje stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinden meydan geliyor...

Tango Kule teslim tarihi!

Tango Kule teslim tarihi olarak 2014 yılı olarak belirlenmiş durumda. Dap Yapı’nın imzası ile hayata geçirilen Tango Kule projesi lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yer alıyor...

Maltepe Tango Kule teslim tarihi!

Maltepe Tango Kule teslim tarihi haberimizin içinde detaylarıyla birlikte yer alıyor

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Dap Yapı Körfez firması Rotana ile sözleşme imzaladı!

Dap Yapı, Maltepe'de hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Körfez firması Rotana ile el sıkıştı. İşletme için 15 yıllığına anlaşıldı.

Dap Yapı Dubaili Rotana ile anlaştı!

Dap Yapı, Maltepe’de inşa ettiği ‘Burgu’ ve ‘Tango’ kulelerini işletmesi için Dubaili ‘Rotana’ şirketiyle anlaştı. Dap Holding Başkanı Yılmaz, “Diğer iki kuleyi 2016’da açacağız” dedi

Dap Yapı ve Rotana Otelleri basın toplantısı ertelendi!

Dap Yapı ve Rotana Otelleri olarak, “Burgu Arjaan by Rotana & Tango Arjaan by Rotana” otellerinin açılışı dolayısıyla düzenlenmesi planlanan 2 Eylül 2015'de yapılacak basın toplantısı ileri tarihe ertelendi.

DAP Yapı projeleriyle Kartal ve Pendik'i şaha kaldıracak!

Burgu, Dalga, Tango Kule gibi eşsiz eserleri Maltepe'ye kazandıran DAP Yapı, şimdi de istMarina ve Polisan arazisine yapacağı yeni projelerle Kartal'ı ve Pendik'i şaha kaldıracak.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

DAP Yapı'nın beş yıldızlı otel konsepti başlıyor!

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan 'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nın lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

DAP Yapı Pendik'te benzeri olmayan karma proje yapıyor!

Vazo, Burgu, Tango gibi emsali az görülen projelere imza atan DAP Yapı, Pendik’te 220 bin metrekarelik alana dünyada benzeri olmayan üniversiteli karma proje yapıyor.

Dap Yapı, Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan ile işbirliği yaptı!

DAP Yapı 'nın, Maltepe'deki Burgu ve Tango Kuleleri 'nin dairelerinde Ortadoğu 'nun en büyük oteller zinciri devi Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan ile işbirliği yapıldı.

Dap Yapı'dan dört yeni proje geliyor!

İnşaat sektöründe son yıllarda hayata geçirdiği Dap Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve İstMarina gibi projelerle tanınan Dap Yapı, dört yeni projeyi daha gündemine aldı.

Dap Yapı, 30 milyon liralık yatırımla Kartal'ın altyapısını hazırlıyor!

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından dev proje İstMarina'yı satışa sunan Dap Yapı, 2015 yılında da projelerine devam edecek.

Dap yapı 8 projeyle kendi ödül rekorunu kırdı!

DAP Yapı, Kartal'daki İstMarina, Çağlayan'daki Ofis Vadisi ve Vazo, Burgu ve Tango Kuleler gibi 8 farklı projeyle katıldığı European Property Avvards'tan 15 ödül ile döndü.

dap yapı tango kule satış ofisi Haberi

dap yapı tango kule satış ofisi

Dap Tango Kule Maltepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Dap Tango Kule Maltepe satış ofisi iletişim bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim. Proje, Anadolu Yakası Maltepe'de Dap Yapı tarafından yükseliyor.


Dap Tango Kule Maltepe projesi 70 milyon liralık yatırım bedeli ile inşa ediliyor. İçinde stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede 129 adet 1+0, 63 adet 1+1 bulunuyor. 


Dap Tango Kule Maltepe projesindeki 1+0'lar 43 metrekare ile 62 metrekare arasında değişiyor, 1+1'ler ise 56 metrekare ile 79 metrekare arasında değişiyor.


Projede;  cafe, restoran, kapalı otopark, kat hizmeti, danışmanlık, yüzme havuzu, lobi, yürüyüş parkurları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Dap Tango Kule Maltepe satış ofisi!


Dap Tango Kule Maltepe satış ofisi proje alanında yer alıyor. 


Dap Tango Kule fiyat listesi bilgilerini...