25 / 04 / 2024

dap yapı Üsküdar Hava Lojmanları arazisine konut mu yapacak

dap yapı Üsküdar Hava Lojmanları arazisine konut mu yapacak

Emlak Konut GYO'nun Hava Subayları Lojmanları arazisi ihalesinde en yüksek teklifi Dap Holding’e bağlı Eltes ile İstlife ortaklığı verdi. Ziya Yılmaz, "Buraya butik konut projesi yapacağız" dedi.

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Üsküdar'da önlem alınmadan yapılan bina yıkımına tepki!

İstanbul Üsküdar'da herhangi bir önlem almadan yapılan bina yıkımı çevrede oturan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Üsküdar Belediyesi'nce restore edilen tarihi yapılar mecliste!

Üsküdar Belediyesi tarafından restore edilen tarihi yapılara dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Nevbahar Üsküdar'ın lansmanı yapıldı!

Kalyon Grup imzası ile Üsküdar'da hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin lansmanı yapıldı.

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar'da özel öğrenci yurdu yapımı karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi Kümbet Sokağında yer alan arsa üzerine, 23 yıl kiralama karşılığında ‘özel öğrenci yurdu’ yapılacak. 

Üsküdar Esentepe Camisi'nin yerine yenisi yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Üsküdar Kirazlıtepe'de riskli olduğu için yıkılan Esentepe Camisi'nin yerine yenisinin yapılacağını açıkladı. Turan ''Can güvenliği söz konusu olduğu için orası yıkıldı. Daha güzelini yapacağız'' şeklinde konuştu.

Üsküdar'da yapı kayıt belgesi verilen cami yıkıldı!

Üsküdar'da yıkılan Esentepe Camisi’nin bulunduğu alana, ‘imar barışı’ kapsamında ‘yapı kayıt belgesi’ verildiği belirlendi...

dap yapı Üsküdar Hava Lojmanları arazisine konut mu yapacak Haberi

dap yapı Üsküdar Hava Lojmanları arazisine konut mu yapacak

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından satışa çıkartılan, Acıbadem’deki Hava Subayları Lojmanları arazisi ihalesinde en yüksek teklifi Dap Holding’e bağlı Eltes ile İstlife ortaklığı verdi. Üsküdar, Acıbadem, Barbaros Mahallesi’ndeki 17 dönüm arazi için Eltes - İstlife ortaklığı, 810 milyon liralık toplam satış gelirinin yüzde 50.15’ini (406 milyon 215 bin lira) teklif etti. Üsküdar Acıbadem’de, Validebağ Korusu’nun yanında bulunan lojman arajisi için 48 şirket dosya aldı ve 45 şirket yarıştı. İpi göğüsleyen ise  Eltes ile İstlife oldu.  Üsküdar tapusunda 1137 ada 26 no’lu parsel ve 1138 ada 27 no’lu parsel halinde toplamda 2 parselden oluşan Hava Subayları Lojmanları, 17 bin 237 metrekare alana sahip. Arazide 4 kata kadar imar izni bulunuyor. 


BUTİK KONUT PROJESİ YAPACAĞIZ


Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya...