25 / 04 / 2024

dask 2020 fiyat

dask 2020 fiyat

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki yıkımın ardından vatandaş yeniden deprem sigortasını hatırladı. DASK verilerine göre, Türkiye genelinde günlük poliçe üretimi yüzde 37 artarken, İzmir'deki artış ise yüzde 169'u buldu.

Konut sigortasının avantajları nelerdir? Neleri kapsar?

İzmir’de geçtiğimiz gün yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde 112 kişi yaşamını yitirirken yüzlerce kişi yaralandı. Olay sonucunda birçok bina yıkılırken, birçok bina da ağır hasar aldı. Depremle beraber vatandaşlar konut sigortası ile ilgili araştırmalara başladı.

Konut sigortası olanlar dikkat! 

Konut sigortasını yaptıranlar sadece konutta meydana gelebilecek sorunların teminat altına alındığını düşünse de bunun yanında birçok ek yarar sağlayabilirler.

Marmara'da 6 milyon konutun yüzde 68’i sigortalı!

Sigortacıların senaryosuna göre İstanbul depreminde sadece sigortalı konutlarda oluşacak hasar, 17 milyar liranın üzerine çıktı. DASK ise tek bir depremde 25 milyar liralık hasar ödeyebiliyor.

Türkiye'deki 8 milyon konutun Zorunlu Deprem Sigortası yok!

Marmara Depremi'nin 21. yıldönümünde Türkiye'de zorunlu deprem sigortalı konut sayısı ancak 9.6 milyona ulaşıyor, zorunlu deprem sigortasına sahip konut oranı yüzde 55 olarak açıklandı.

DASK 2020 fiyatları ne kadar?

Türkiye, deprem kuşağında bulunduğu için DASK çok büyük önem arz ediyor. Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerine koruma sağlıyor. Peki, DASK fiyatları ne kadar? İşte 2020 DASK fiyatları...

DASK nasıl yapılır?

Dün Silivri açıklarında yaşanan deprem sonrasında DASK yeniden akıllara geldi. Peki DASK nasıl yapılır? Hangi binalar DASK kapsamında alınır? İşte detaylar....

Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur! İşte 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatı!

Yatırımcıların gündeminde düşmeyen Borsa İstanbul güne yükselişle başladı. Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu "Borsa'da her kriz bir fırsat doğurur" diyerek, 11 şirketin 2020 ve 2024 fiyatını açıkladı...

Nissan çıldırdı! Bu fiyata Juke almak için son 3 gün! İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi

2020 senesinde yenilenen kasası ile dikkat çeken Nissan Juke, sınıfında en çok ilgi duyulan modellerden birisi olarak öne çıkıyor. Peki Nissan Juke'un fiyatı ne kadar? İşte son detaylar...

Xiaomi Redmi Note 10S'de indirim rüzgarı! 16 Eylül 2020 fiyat listesi

Piyasanın Fiyat/performans odaklı cep telefonu Xiaomi Redmi Note 10S için yeni indirim fırsatları ile karşımıza çıkıyor. Yepyeni 64 MP kamerayla gelen Xiaomi Redmi Note 10S için yeni indirim fırsatını kaçırmayın.

Başak 5120 Red Power’ın fiyatı dudak uçuklattı! Çiftçinin gözdesi Red Power

Başak traktörün 2018 yılında tanıttığı yüksek güç beygirli sınıftaki ilk adımı 5120 Red Power kısa sürede çiftçinin gözdesi oldu. Kullanıcıların büyük övgüsünü kazanan Başak 5120 If Desing Award 2020 tasarım ödülünü kazanmayı başardı. İşte Red Power’in özellikleri ve fiyat listesi

Samsung'dan öğrencileri mutlu edecek bir kampanya daha.. Samsung tablet 08 Eylül 2020 fiyat listesi

Tabletlerinizi yenilemenin tam zamanı. Samsung dan öğrencileri mutlu edecek bir kampanya daha geldi. 18 Eylül’e kadar geçerli olan bu fırsatı kaçırmak istemeyeceksiniz.

Renault'dan yeni kampanya! İşte yeni fiyat

Türkiye’de otomobil fiyatları 2020 yılında ortaya çıkan pandemi dönemiyle birlikte hızla yükselmeye başlamış durumda. Artan fiyatlarla birlikte sıfır araçlarda fahiş fiyat seviyeleri ortaya çıkarken, bu durum ikinci el otomobil piyasasına da yansıyor.

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Bitcoin'de hızlı düşüş devam ediyor! Aralık 2020'den bu yana bir ilk yaşandı

Yüksek enflasyon, ABD'nin faiz oranlarındaki artışlar ve yatırımcıların riskli varlıklardan kaçması Bitcoin fiyatını düşürmeye devam ediyor. Bitcoin, Aralık 2020'den bu yana geçen süreçte ilk kez 20 bin doların altını gördü. Ethereum da düşüşden nasibini aldı.

Wolkswagen Caddy ne kadar? İşte 3 Haziran 2022 en ucuz Caddy güncel fiyat listesi...

Enflasyonun yükselmesinin ardından sıfır araç fiyatları da çok arttı. Piyasada en çok satılan araçların başında gelen ticari araçların fiyatı merak edilmeye başlandı. İşte 3 Haziran 2020 Wolkswagen Caddy fiyat listesi...

DASK’ın yaptığı toplam hasar ödemesi 1.1 milyar TL’ye ulaştı! 

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) , 30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin yıldönümünde önemli açıklamalar yaptı. 

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi yüzde 13,2 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, 2021 yılının Mart ayında 2020 yılının aynı ayına göre yüzde 13,2 oranında artış gösterdi.

Konut Fiyat Endeksi 2020'de yüzde 30,3 arttı!

Konut Fiyat Endeksi, 2020 yılının aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 1,7, 2019 yılının aynı ayına kıyasla yüzde 30,3 artışla 154,8 seviyesinde gerçekleşti.

Altının gram fiyatı 6 ayın en düşük seviyesinde!

Altının gram fiyatı, 418.2 lira ile 27 Temmuz 2020'den bu yana gördüğü en düşük seviyeye düştü. Çeyrek altın 687 lira, Cumhuriyet altın ise 2.808 liradan satılıyor.

dask 2020 fiyat Haberi

dask 2020 fiyat

İzmir depreminin ardından Türkiye'de günlük poliçe üretimi yüzde 37 yükseldi. Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) verileri değerlendirildiğinde, zorunlu deprem sigortası günlük poliçe üretimi Ege Bölgesi’nde yüzde 118, İzmir’de ise yüzde 169 arttı. Akşam'da yer alan habere göre; vatandaşların depremin ardından sigortanın önemini hatırlayarak sigorta yaptırmaya başladığından bahseden DASK Koordinatörü Erdal Turgut, şu ifadeleri kullandı:

CİDDİ ARTIŞ YAŞANDI

“Deprem geçirmiş illerde sigortalılık oranları daha yüksek oluyor. İzmir’de ve Ege Bölgesi’nde de depremin ardından Zorunlu Deprem Sigortası’na ilgide çok ciddi bir artış oldu. Vatandaşlarımız evlerini güvence altına almanın önemini hatırladılar ve sigortaya yöneldiler.” İzmir genelinde poliçe üretiminde yüzde 169’luk artış yaşandığından bahseden Turgut, “Depremin ardından İzmir’deki Zorunlu Deprem Sigortalı konut sayısı 635 bin 55’ten 660 bin 954’e yükseldi” açıklamasında bulundu. Poliçe üretiminin depremden sonra...