24 / 04 / 2024

DASK başvuruları 2020

DASK başvuruları 2020

Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, ev sahiplerinin yaptırması gereken sigortalar arasında yer alıyor. DASK sigortası primi, yüksek riskli bölgeler de daha fazlayken, düşük riskli bölgelerde ise daha azdır. Peki DASK için nereye başvurulur 2020? 

DASK için başvuru nereye yapılır?

Devlet tarafından taşınmaz mülk sahipleri için zorunlu olan DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) sigortası, deprem sonrasında oluşan tüm doğal afetleri kapsar. Peki DASK için başvuru nereye yapılır? İşte DASK başvurusu ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş depremi sonrası DASK başvuruları arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken, DASK başvurularının da arttığı belirtildi...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından düzenlenen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması başvuruları başladı.

TOKİ İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Balıkesir Manyas 2020 başvuruları 21 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas 2020 projesinde yer alan 456 adet konut başvuruları 21 Eylül'de başlıyor. 

TOKİ Kastamonu Örencik 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Örencik 2020 projesinde başvurular yarın başlıyor...

TOKİ Kars Sarıkamış 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvurular başladı.

DASK başvuruları nereye yapılır 2020?

Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, konut sahiplerinin yaptırması gereken bir sigorta türü. DASK sigortası primi, yüksek riskli bölgeler de daha fazla iken, düşük riskli bölgelerde daha az olmakta. Peki DASK başvurusu nasıl yapılır? Başvurular nereye yapılır? İşte detaylar...

DASK için nereye başvurulur 2020? 

Zorunlu Deprem Sigortası olarak bilinen DASK, ev sahiplerinin yaptırması gereken sigortalar arasında yer alıyor. DASK sigortası primi, yüksek riskli bölgeler de daha fazlayken, düşük riskli bölgelerde ise daha azdır. Peki DASK için nereye başvurulur 2020? 

Tapu sistemi değişti! Randevusuz başvurular kabul edilemeyecek!

Koronavirüsle mücadele kapsamında TKGM tarafından alınan karar kapsamında 4 Nisan 2020 Pazartesi günü sonrasında tapu müdürlüklerinde randevusuz yapılan başvurular onaylanmayacak.

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek? 

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kurasız olarak açık satışa çıkan proje için başvuru dönemi Ocak ayı itibariyle başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2020 başvuruları 30 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Çelebi 2020 projesi için başvurular 30 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Nevşehir 2020 başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Merkez Göre projesi için başvurular 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

DASK başvuruları 2020 Haberi

DASK başvuruları 2020

Devletin zorunlu olarak kıldığı DASK sigortası deprem sonucu oluşan yangın, patlama ve yer kaymasının yalnızca binada olşturduğu hasarları karşılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre, bölgeye göre farklılık gösteren DASK sigorta primi için özellikle son zamanlarda birçok soru soruluyor. Tüm ev sahiplerinin yaptırması gereken ve her sene yenilenen DASK için nereye başvurulur sorusunun yanıtı araştırıyor. Peki, DASK için nereye başvurulur 2020? 

DASK İÇİN NEREYE BAŞVURULUR?

Zorunlu Deprem Sigortası yani DASK poliçesi yaptırmak aslında oldukça basit. Konutunuzu dolayısıyla ailenizi güvence altına almak amacıyla yapmak istediğiniz DASK sigortası için en yakın sigorta acentesine ya da banka s¸ubesine giderek sigortalarını gerekli olan belgelerle yapabilirler. Konut ve kimlik bilgilerini beyan eden herkes DASK yaptırma imkanına sahip.

DASK için gerekli belgeler şöyle;


Sigortalının:

– Adı
– Adresi
– Telefonu