28 / 03 / 2024

Data Merkezi Bir Gayrimenkul adres

Data Merkezi Bir Gayrimenkul adres

Data Merkezi Bir Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zenium Holdings Limited tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

 ‘Türk Devletleri Teşkilatı gıda ve enerji kriziyle baş etmede önemli bir güç merkezi oldu’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Dünyası İş Forumu’nda konuştu. Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı'nın (TDT) yeni konjonktürde oluşturduğu vizyon, proje ve faaliyetlerle artık önemli bir güç merkezi haline geldiğini ifade etti.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Rusya,Türkiye, İran ve Suudi Arabistan’ın onayladığı ortak bir finans merkezi kurulmalı!

Rusya Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Koordinatörü Malik Kerimov yaptığı açıklamada “İslam ülkeleri ortak bir finans merkezi kurmalı.” diye konuştu. 

İstanbul Finans Merkezi İstanbul için bir milat olacak!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstanbul Finans Merkezi'nin hızlıca devreye alınmasıyla İstanbul'un bir miladı olacağını söyledi.

MyLife City Aydın'da yükseliyor!

Aydın’ın çok merkezi bir noktasında bulunmasına karşılık uzun zamandır atıl kalan Aykonut arazisi, dev bir projeye ev sahipliği yapacak. Yavuzlar İnşaat, MyLife City projesini 550 milyon liralık bir yatırımla hayata geçiriyor.

TÜGVA Genel Merkezi ile örnek bir eseri ülkemize kazandırıyoruz!

TÜGVA Genel Merkezi açılışında konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Sıradan bir binayı hizmete almıyoruz. Örnek bir eseri ülkemize kazandırıyoruz" dedi...

Başakşehir'e bir gençlik merkezi daha geliyor!

‘İlk’lerin ve ‘en’lerin şehri Başakşehir’e ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek muhteşem bir tesis daha geliyor. Sular Vadisi 2.Bölge’de hayata geçirilen ilçenin ‘ilk’ Gençlik Merkezi’nin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde birçok sektör bir arada!

Bilgiçler Yapı tarafından Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde hayata geçirilen Aktim Ticaret ve İş Merkezi'nde birçok sektör bir araya geliyor...

Murat Tabanlıoğlu: AKM İstanbul'un yeni bir merkezi olacak!

Yeni AKM projesinin mimarı Murat Tabanlıoğlu, "Yeni AKM projesini cıvıl cıvıl, İstanbul'un yeni bir merkezi olacak"  dedi.

Gemlik İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı!

İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı. Gemlik Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Belde Sitesi yanında yapılan sağlık merkezi bir yıl içinde açılacak.

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne bir yeni proje daha!

Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

Data Merkezi Bir Gayrimenkul adres Haberi

Data Merkezi Bir Gayrimenkul adres

Data Merkezi Bir Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zenium Holdings Limited tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Data Merkezi Bir Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Türkiye'de data merkezi projeleri ve başta gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak...ve anasözleşmesinde yazılı olann diğer işler. 


Data Merkezi Bir Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Dikilitaş, H.Yeten Caddesi, S.Seba BJK Kompleksi Selenium F O. Blok No:10/C...