28 / 03 / 2024

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Ataköy Mega Yat Limanı davalık oldu!

Dati Holding tarafından İstanbul Ataköy’de sürdürülen Mega Yat Limanı projesinde doldurulan alanlarda inşaat başladı. Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlenen alanlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girip inşaat ruhsatı verdi. Bakırköy Belediyesi dava açtı.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi'nin ÇED raporuna itiraz!

DATİ Yatırım Holding tarafından Ataköy sahilde yapılmak istenen İstanbul Turizm Merkezi projesi için hazırlanan ÇED raporuna Ataköy 1. Kısım Koruma ve Güzelleştirme Derneği itiraz etti.

Radisson Blu İstanbul’daki 7'nci otelini Ataköy’de açıyor!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, İstanbul’daki yedinci oteli olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy’ün açıldığını duyurdu.

Sea Pearl Ataköy'ün ilk etabı Temmuz 2017'de teslim edilecek!

SeaPearl Ataköy ihtişamı yaşayanların yeni adresi. Ataköy’de, İstanbul’un denize sıfır son arazisinde lüks bir yaşam yükseliyor... SeaPearl Ataköy, denize sıfır konumuyla görenleri kendine hayran bırakıyor.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi için başvuru yaptı!

Dati Yatırım Holding A.Ş., İstanbul Turizm Merkezi projesi kapsamında yapımına başladığı ve planladığı projeler için bugün bakanlığa başvuruda bulundu. Projede yapımı devam eden marina dışında otel, apartlar ve AVM planlanıyor...

Halk GYO Ataköy Bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataköy Bina"nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Cevizlibağ- Ataköy hattı konut bölgesi oluyor!

İstanbul'un eski sanayi bölgesi Cevizlibağ ile toplu konut alanı Ataköy arasındaki 7 kilometrelik hat, yeni imar planları ile konut hattı oluyor.

Ataköy Sahili'nde metrekare fiyatları 15 bin liraya ulaştı!

Arsa sorunun yaşandığı İstanbul'da artık var olan arsa stokları ve fabrika arazileri hemen tüketiliyor. Ataköy-Zeytinburnu hattında da bu tespite uyan bir dönüşüm yaşanıyor.

İkitelli Ataköy ve Dudullu Bostancı metro hattında çalışmalar haftaya başlıyor!

İstanbul'a yapılacak olan İkitelli Ataköy ve Dudullu Bostancı metro hattında çalışmalar haftaya başlıyor. İhaleleri 29 Eylül'de yapılan İkitelli Ataköy metro hattı da Dudullu Bostancı metro hattı da 12 duraktan meydana geliyor.

Selenium Ataköy'de son daireler!

Aşçıoğlu'nun İstanbul Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy'de son 30 daire alıcısını bekliyor. Proje toplam 321 daireden meydana geliyor.

Aşçıoğlu Selenium Ataköy'de son 30 daire!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Proje 3 blok halinde yükselen 321 konuttan oluşuyor.

Selenium Ataköy projesinden panoramik manzaralı loft daireler!

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy’de son 30 daire, sakinlerini bekliyor. Üç blok halinde farklı alanlara sahip toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy’deki son 30 daire, loft ve 3+1 formattaki dairelerden oluşuyo

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim Haberi

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim

Toplam 461 adet yata hizmet verecek olan projenin Ataköy Mega Yat Limanı 553 metre rıhtımı bulunuyor. İşte Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri detayları...


Dati İstanbul Turizm Merkezi yatırım değeri

Toplam 1 milyar 460 milyon TL yatırım değeriyle yükselen projenin 1100 metre mendirek koruması bulunuyor. Projenin Ataköy Mega Yat Limanı 553 metre rıhtımı yer alıyor.


İstanbul Turizm Merkezi ev özellikleri

Toplam 334 bin metrekare alana yayılan projede daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon penthouse olarak dizayn edildi. 


Ataköy İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy Marina'da yükselecek olan proje Dati Yatırım Holding A.Ş. imzasıyla inşa ediliyor. Toplam 461 adet yata hizmet verecek olan projede 400 adet mağazadan oluşan AVM, 481...