28 / 03 / 2024

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı ulaşım

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı ulaşım

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi, Defne Akyol tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Ihlamur Yolu Sokak'ta kuruldu.

İkon Temizlik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Temizlik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacıbey Akyol tarafından kuruldu.

Canerler Yapı Malzemeleri Kimya İnşaat Otomotiv Peyzaj Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canerler Yapı Malzemeleri Kimya İnşaat Otomotiv Peyzaj Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akyol tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Merve Hanağası Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi, Yağ İskele.Caddesi'nde kuruldu.

Defne Belediyesi sit alanlarına çözüm arayışında!

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Defne İlçesi Harbiye mahallesindeki sit alanı uygulamalarına çözüm aramak üzere Adana’da düzenlenen Anıtlar kurulu toplantısına katılım gösterdi.

Düzce Akçakoca Belediyesi yol ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdı!

Akçakoca Belediyesi ekipleri modernizasyon yol ve peyzaj düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Asfaltlama ve bordür çalışmalarının devam ettiği Yeni Mahalle Ketmenli Caddesinde, bölünmüş yol ile peyzaj düzenlemesi çalışmaları yapılmakta.

YTH İnşaat Hafriyat Madencilik Peyzaj Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YTH İnşaat Hafriyat Madencilik Peyzaj Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilal Salman tarafından 40 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Pendik, Harmandere Mahallesi, Reyhan Caddesi'nde kuruldu.

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz 1 Şubesi açıldı!

Yön Temizlik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz 1 Şubesi, Yusuf İyilik Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi'nde açıldı.

Ankara Mamak Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları bitti!

Mamak Belediyesi tarafından inşa edilen Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları da tamamlanandı. Kule yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Planetaryum Kule uzay meraklılarına çok farklı deneyimler yaşatacak.

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Banu Çiçekli tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Çengelköy, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Kilis'te çevre peyzaj çalışmalarına başlandı!

Kilis 'te trafik akışını rahatlatacak ve peyzaj çalışmalarıyla şehre görsellik kazandırılacak kavşak çalışmalarına başlandı.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Zile 2. Etap TOKİ'de altyapı ve peyzaj çalışmaları başladı!

Nakkaş Mahallesi Müftü Arif Kılıç Caddesi eski terminal alanına 332 adet 2.Etap konutlar 3+1 ve 2+1 şeklinde yapım konutların altyapı ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Antakya Defne ilçe kaymakamlık binası ne olacak?

Bazı üyeler uygulamaya karşı çıkarak, “Hana Deresi yakınındaki 13 dönümlük alan, Defne halkınındır. Okul yerine bina inşaatına dönüştürülmemeli” derken, bazı üyeler ise isteğin BŞB Meclisi'nde kabul edilen Nazım İmar Planı ile yürürlükte olduğunu söyledi.

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı ulaşım Haberi

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı ulaşım

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi, Defne Akyol tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Ihlamur Yolu Sokak'ta kuruldu.


Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi iş konusu; PEYZAJ MİMARLIĞI- Şirket her türlü Peyzaj mimarlığı, mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.  -Yurt...