19 / 04 / 2024

Defne Samyel kira

Defne Samyel kira

Bir süre önce eski ev sahibi ile mahkemelik olan Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı.  Samyeli yeni villası için 45 bin TL ödüyor.

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı beğenmedi!

Geçtiğimiz aylarda kira ödemediği gerekçesiyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli, ev sahibine açtığı tazminat davasını kazanmıştı. Samyeli dava sonucunda ödenen 20 bin TL'yi yetersiz buldu.

Defne Samyeli yeni ev arıyor!

Kira borcu nedeniyle ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan Defne Samyeli ev arayışına girdi.

Ev sahibiyle sorun yaşayan Defne Samyeli'den korunma talebi!

Bir süredir ev sahibi Yusuf Araz ile kira borcu nedeniyle sorunlar yaşayan Defne Samyeli, mahkemeye korunma talebinde bulundu. 

Defne Samyeli'nin icra davasında yeni gelişme! Evden taşınmayacak!

İki yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla İstanbul Kemerburgaz’da oturduğu evden tahliyesine karar verilen oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli ile ev sahibi olan iş insanı Yusuf Araz arasında süren davada yeni bir gelişme yaşandı.

Defne Samyeli'ne büyük şok! Evinden çıkarılacak!

İşadamı Yusuf Araz, 2 yıl boyunca kira borcunu ödemediğini iddia ederek haciz işlemi başlattığı Defne Samyeli’ye açtığı tahliye ve alacak davasını kazandı. Mahkeme tarafından Samyeli’nin 2 yıldır oturduğu evi tahliye etmesine karar verdi.

Defne Samyeli'den haciz açıklaması!

Oyuncu Defne Samyeli, 2 senedir kira borcunu ödemediğini öne sürerek kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu: “Tehdit, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil. İki gün önce yapılan işlem etik dışı. Sırf beni küçük düşürmek amaçlı.”

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında kira gerilimi: Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?

8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda oturan Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ev sahibi Araz, "Kirayı ödüyorsa dekontu nerede" dedi.

Defne Samyeli ile ev sahibinin kira davasında sular durulmuyor!

Defne Samyeli’nin dava açtığı ev sahibi Yusuf Araz konuştu. Araz, "Defne Hanım kira ödemediği gerçeğini örtbas etmeye çalışıyor. Hakkımdaki suçlamaları gerçek dışı ve kişilik haklarıma saldırı niteliğindedir" dedi.

Defne Samyeli ev sahibi ile icralık oldu!

Kemerburgaz’da yaşayan Defne Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edildi. Samyeli’yi kira ödemediği için için mahkemeye veren ev sahibi Yusuf Aras,“ Defne Hanım bir buçuk yıldır kira vermiyor” dedi..

Muharrem İnce: Kira yardımı kesilmeyecek!

Hatay'ın Defne ilçesindeki Sevgi Parkı'nda gerçekleştirdiği mitinginde halka hitap eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, yoksullara kira yardımı, engelli bakımı ve fakir muhtaç yardımının asla kesilmeyeceğine dair vatandaşlara söz verdi.

Halkbank kira güvence sigortası yapıyor!

Halkbank, Birlik Sigorta aracılığıyla hizmete sunduğu Kira Güvence Sigortası ile ev sahiplerini ve kiracıları kiranın ödenememesi durumuna karşı güvence altına alıyor  

Kira bedeli ÜFE artışını geçmeyecek şekilde artacak!

Kira bedeli, Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) artışını geçmeyecek şekilde artırılabilecek. Kiracı kriz ya da olağanüstü durumlarda sözleşmenin koşullara göre uygulanmasını talep edebilecek.

2011'de kira fiyatları artacak!

SOM Değerleme Genel Müdürü Nazan Özbaydar, bu yıl yapılamayan kira zamlarının, 2011’e yansıtılabileceğini, kira artışlarında 2011’de, 2010’daki kadar muhafazakar davranılmayacağını kaydetti

Defne Samyel kira Haberi

Defne Samyel kira

Defne Samyeli geçen sene Kemerburgaz'daki evinin kirasını ödemediği için ev sahibi ile mahkemelik olmuştu. TV100'de yer alan habere göre; ev sahibinin icra da gönderdiği Samyeli yasal süreç sona erene kadar evi tahliye etmeyeceğini dile getirdi.

Defne Samyeli sonunda evinden taşındı ve Etiler'de yeni bir ev tuttu.  Samyeli yeni villası 45 bin kira ödüyor. Samyeli kiranın ödemesini peşin yaptı.

Defne Samyeli ev sahibi Yusuf Araz'ın ödediği tazminatı...