25 / 04 / 2024

değirmen burnundaki inşaat

değirmen burnundaki inşaat

İmar planının iptali için açtıkları davanın sürdüğüne dikkat çeken Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer İmar planının iptali için açtıkları davanın sürdüğüne dikkat çekti...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

5 yıldır daralan inşaat sektörü bu yıl büyümeye hazırlanıyor!

Son büyüme performansına 2017'de imza atan inşaat sektörü, deprem sonrası konut seferberliğinin etkisiyle bu yıl yeniden büyüme gösterebiliyor.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2023! İnşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İnşaat maliyetleri ne kadar 2023?

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan  inşaat metrekare maliyet bedelleri, 2023 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyetleri nasıl hesaplanıyor? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2023... 

İnşaat maliyet bedellerine doları adım adım bilen Selçuk Geçer’den çarpıcı yorum

Resmi Gazete’de yayımlanan inşaat maliyet 2023 fiyatları için ekonomist Selçuk Geçer’den çarpıcı bir yorum geldi. İşte detaylar…

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Döviz kurlarındaki değişiklik inşaat sektörünü nasıl etkiledi? 

Döviz kurlarındaki hareketlilik inşaat sektörünü etkiledi. İnşaat malzeme fiyatlarının arttığını söyleyen Mimarlar Odası Denizli Şubesi sektörün oldukça yavaşladığını dile getirdi. 

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Derince'de inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli Derince'de çalıştığı inşaatın 2’nci katından düşen Şinasi Aydın yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Somali’de Türk inşaat şantiyesine saldırı!

Somali’de Türk şirketinin yol inşaatı şantiyesine yapılan intihar saldırısında iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

değirmen burnundaki inşaat Haberi

değirmen burnundaki inşaat


Şehir Plancıları Odası, tarihi yel değirmeninin yer aldığı Bodrum Değirmen Burnu'ndaki inşaata tepki gösterdi. İmar planının iptali için açtıkları davanın sürdüğüne dikkat çeken Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer "Bölgenin bütüncül olarak değerlendirilip planlanması gerekirken; tek ada iki parsel ölçeğinde yapılması, ayrıcalıklı imar hakkının imar planları aracılığıyla sağlanması ve ranta teslim edilmesi kamu yararı açısından açıkça hukuka ve planlama ilke ve esaslarına aykırıdır"...