19 / 04 / 2024

değirmen sokak kat karşılığı ihale

değirmen sokak kat karşılığı ihale

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Müdürlüğü, Şişli ilçesinde kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

Bitcoin tarihi rekorunu kırdı! Son 4 yılda Türk Lirası değerini 22 kat yükseltti

Bitcoin, 2020 sene başından bu yana Türk Lirası cinsinden yüzde 2.140 değer kazanarak değerini, 22 kattan fazla artırdı ve tarihi bir rekor kırdı. İşte haberin ayrıntıları...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

İzmir'de tam 5 kat  imarlı arsa fırsatı! Ticaret ve konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

İzmir İli Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 5 Temmuz'da yapılacak.

SunExpress de o uygulamaya katıldı! Deprem bölgesine fiyat sabitledi! 

Deprem bölgelerinde yapılan çalışmalara destek olmak için SunExpress de adım attı. Bilet ücretlerini düşüren şirket, özel uçuş kararını ilan etti.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Cole & Mason değirmen seti ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Cole & Mason değirmen seti fiyatları kasım ayında ne kadar oldu? Cole & Mason değirmen setinin özellikleri neler? İşte Cole & Mason değirmen seti özellikleri ve 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Esenler'de otellerin çatı katı serbestliği teklifine İBB Meclisi'nden onay!

İBB Meclisi AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun başkanı olduğu Esenler'de kamu yapılarına sunulan çatı katı serbestliğine turizme katkı amacıyla oteller dahil edildi. İBB Planlama Müdürlüğü, düzenlemenin çatıdan kaynaklı yapı yüksekliğini ve inşaat alanını arttırabileceğiyle ilgili uyarı yaptı.

Türkiye'de kira anketi: Katılımcıların yüzde 96,5'i kiralar çok yüksek dedi!

Türkiye'de ev kiralarına ilişkin bir anket yapıldı. Ankete katılanların yüzde 96,5'i Türkiye'de ev kiralarının çok yüksek olduğunu belirtti.

Ev sahipleri dikkat! Değerler 5 kat arttı!

Emlak vergisi ödemelerinde ikinci taksit dönemi Ağustos'ta başlıyor. Değeri 5 milyon 227 bin lirayı geçen evler için de yeni rayiç bedeller belirleniyor. 

Kat mülkiyeti kanunu 2021!

Apartman ve konut sitelerinde kat maliki ve kat irtifakı sahiplerinin hakları, kat mülkiyeti kanunu kapsamında değerlendiriliyor. İşte kat mülkiyeti kanunu 2021...

22 otel gerçek değerlerinin yarısına satıldı!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, dün Uluslararası 10. Resort Turizm Kongresi'ne katıldı. Ateş, 2018-2020 döneminde 22 otelin satış sürecine katıldım. Otellerin gerçek değeri ekspetriz değerlerinin 2 katıydı. Otel varlık değerlemesi inşaat projesi kriterleriyle yapılmamalı" dedi.

Sıfır Enerji Binalar ZeroBuild Forum’20’de masaya yatırılacak!

Dünya gündeminin ilk sıralara yerleşen Sıfır Enerji Binalar, 23-27 Eylül tarihleri arasında ZeroBuild Forum’20’de 35 ülkeden katılımcı ile görüşülecek.

değirmen sokak kat karşılığı ihale Haberi

değirmen sokak kat karşılığı ihale


Şişli ilçesi Bozkurt Mahallesi, Değirmen Sokak 42 parsel üzerinde mevcut 1/50 ölçekli mimari avan projeye göre yaptırılacak inşaattan, az zemin katta 2 nolu, 2. normal katta 4 nolu, 3. normal katta 5 nolu daire olmak üzere toplam 3 adet daire ile 25 bin YTL nakit para idareye verilecek.


Ayrıca paylaşım dışında kalan yer ve alanların tapuya müşterek olarak tescil edilmesi, tapudaki takyidatların yüklenici tarafından kaldırılması, imar durumunda iyileşme olması durumunda ihale oranında vakfa yansıtılması kamuya terk edilecek alanın olması halinde bedelsiz terk edilmesi kaydıyla kat karşılığı inşaat yaptırılacak.


Muhammen bedeli 486 bin 704 YTL olarak belirlenen ihalede...