27 / 04 / 2024

Dekorasyon mağazası Haremligue 6. mağazasını açtı

Dekorasyon mağazası Haremligue 6. mağazasını açtı

Ev dekorasyon mağazası olan Haremligue Suadiye'de yeni mağaza açtı

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Villeroy and Boch Etiler mağazası, mimari tasarımı ile fark yaratıyor!

Villeroy & Boch’un ilham veren köklü hikayesi, temsil ettiği Avrupalı yaşam tarzı ile Etiler Mağazasında hayat buluyor. Dekorasyon trendlerini etkileyen koleksiyonların da yer aldığı mağaza Haziran 2016’dan itibaren hizmet veriyor.

Altıncı Cadde yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Dekorasyon tutkularını mobilya ve aksesuarla buluşturan Altıncı Cadde 1000 metrekarelik yeni mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

Mozaik'ten Fulya’ya outlet mağazası!

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, Beşiktaş Fulya’da yer alan showroom’unu outlet mağazasına dönüştürdü.

Evdema, Vitale’nin Konsept Mağazasını İSTOÇ'ta açıyor!

“Ev Dekorasyon Mağazaları” konseptiyle eve dair tüm ürünleri bir arada sunan EVDEMA, ev aksesuarı markası Vitale Aksesuar’ın yeni mağazasını İSTOÇ'ta açarak, mağaza sayısını 8’e yükseltti.

Anatoli, Ankara'daki ilk mağazasını Armada'da açtı!

AB Eski Bakanı Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış'ın kurucusu olduğu ev dekorasyon markası Anatoli, Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazanın açılış kokteyline Beyhan Bağış ev sahipliği yaptı.

Anatoli Armada AVM'de ilk mağazasını açtı!

AB Eski Bakanı Egemen Bağış'ın eşi Beyhan Bağış'ın kurucusu olduğu ev dekorasyon markası Anatoli, Ankara'daki ilk mağazasını Armada Alışveriş Merkezi'nde açtı. Egemen Bağış da, açılışta eşini yalnız bırakmadı.

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

AMERİKAN mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Kanada, Meksika, Dubai ve Singapur'dan sonra Avrupa'daki ilk mağazasını İstanbul'da açtı. Nur Akgerman, "Avrupa'daki ilk mağazamızın kapılarını Zorlu Center'da açtık." dedi.

Zerrin Özer, Kavacık Acarkent'te, dekorasyon mağazası açıyor!

Pop müziğin güçlü yorumcusu Zerrin Özer dekorasyon mağazası açmak için kollan sıvadı. Özer, "Yıllardır ertelediğim hayalimi gerçekleştiriyorum" dedi. Kavacık Acarkent'te, by Zerrin Özer Home Ofice adını verdiği bir dekorasyon mağazası açıyor....

Conforama Türkiye'deki ilk mağazasını Mart 'ta açıyor!

Fransız mobilya ve dekorasyon zinciri Conforama, mart ayı sonunda Türkiye'deki ilk mağazasını açacak

Dekorasyon mağazası Haremligue 6. mağazasını açtı!

Ev dekorasyon mağazası olan Haremligue Suadiye'de yeni mağaza açtı

Dekorasyon mağazası Haremligue 6. mağazasını açtı Haberi

Dekorasyon mağazası Haremligue 6. mağazasını açtı
Dekorasyon mağazası olan Hremligue altıncı mağazasını Suadiye'de açtı. Yeni mağazasında nevresimlerden havlulara, mumlardan sabunlara kadar geniş ürün seçenekleri...