28 / 03 / 2024

Delta Arsa ve Bina Geliştirme Ticaret A.Ş

Delta Arsa ve Bina Geliştirme Ticaret A.Ş

M.Turgut Yılmaz ve birlikte hareket edenlerin GSD Holding A.Ş. sermayesindeki toplam oy hakkı yüzde 24,65'ten yüzde 30,31'e çıktı...

Arsa ve arazi fiyatları neden artıyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım, bugünkü köşesinde gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İşte arsa ve arazi fiyatlarında yaşanan artışa da değinen Abdurrahman Yıldırım'ın 'Arsa ve arazide güçlü alım rant arayışı mı?' başlıklı yazısı...

Sancaktepe'de 28.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Sancaktepe'de yer alan arsa ve binaları 28 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Arsa Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Hakan Oflazer Meryem Sövüt, Erden Timur , Musa Timur tarafından kuruldu.

Arsa ve arazi fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Altyapıdaki çılgın projeler, arsa ve arazilerin fiyatlarını katladı. Otoyol güzergahlarındaki gayrimenkullerin fiyatları her sene yükseliyor. Son dört senede yüzde 133 artışa ulaşan bölgeler bile bulunuyor...

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu ve Sercan Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Ataşehir'de 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan arsa ve binayı 19 milyon 50 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Arsa ve arazi fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile beraber Türkiye genelinde son 1 senede konut imarlı arsa fiyatları yüzde 37, arazi fiyatları da yüzde 24 arttı. Peki arsa ve arazi fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu, Hasan Can ve Umur Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Dege Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dege Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu tarafından kuruldu.

Arsa ve arazi yatırımcıları dikkat!

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, arsa ve arazi yatırımı ile değerlendirmeler yaptı. İşte o değerlendirme...

Delta Arsa ve Bina Geliştirme Ticaret A.Ş Haberi

Delta Arsa ve Bina Geliştirme Ticaret A.Ş

GSD Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama;


 AÇIKLAMA:

GSD Holding A.Ş.'nin 30 Mayıs 2013 tarihinde yapılan 2012 yılı ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı ile sınırlı olarak, M.Turgut Yılmaz ile birlikte hareket edenlerden (Delta Arsa ve Bina Geliştirme Ticaret A.Ş., GSD Dış Ticaret A.Ş. ve GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.) alınan vekaletler hariç olmak üzere, Şirketimiz Hukuk Müşaviri Fikret Avcı toplam 3,998 TL nominal değerli B Grubu (%1,02 B Grubu) ve 10.142.754,631 TL nominal değerli D Grubu olmak üzere toplam 10.142.758,629 TL (toplam %4,06), Şirketimiz Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Akgün Türer toplam 2.342.389,630 TL nominal değerli D Grubu (toplam %0,94), Şirketimiz Mali İşler Müdürü Güray Özer 3,999 TL nominal değerli B Grubu (%1,02 B Grubu) ve 1.018.208,997...