29 / 03 / 2024

Delta Yapı adresi

Delta Yapı adresi

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, İlker Yasin Salih Şube Müdürlüğü 'nde 500 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi 'nde açıldı.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021!

Yapı Kayıt Belgesi almak için başvurular internet adresi üzerinden yapılıyor. Peki Yapı Kayıt Belgesi bedeli nasıl belirleniyor? Yapı Kayıt Belgesi başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021...

Kat malikleri kuruluna çağrı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir kat malikini binamızın güçlendirmesi için yapılacak resmi toplantıya çağırmak için nasıl tebligat yapmalıyım? Adresi biliyorum ancak Mernis adresi mi değil mi bilmiyorum. O adrese tebligat yapsam geçerli olur mu? ' sorusunu yanıtladı.

Kızılırmak Delta'sındaki kaçak yapıların yerini kuşlar mesken tuttu!

Kaçak yapılan 319 villanın yıkılmasıyla Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti göçmen kuşların uğrak yeri oldu. Türkiye’nin önemli sulak alanı olan deltanın büyük bölümü koruma altında.

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Bahçelievler Delta İncirli satış ofisi!

Delta İncirli projesi, 96 konut, 56 dükkan ve 130 oda 260 yatak kapasiteli otel alanından oluşuyor. Delta İncirli Evleri İstanbul Bahçelievler'de eski Coca Cola Fabrikası arazisi üzerine yapılacak...

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları!

Delta İnşaat Dubai Tower ev fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Dubai Tower Esenyurt projesinde banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor...

Delta Dubai Towers fiyat listesi!

Delta Dubai Towers fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yükselen Dubai Towers projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Hukukçular Towers yeni sahibini buldu!

Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı ile Kartal Cevizli bölgesinde hayata geçirilen Hukukçular Towers yeni sahibini buldu.

Delta Yapı adresi Haberi

Delta Yapı adresi

Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, İlker Yasin Salih Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL  sermaye ile 31 Temmuz'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi'nde açıldı. 


Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi iş konusu; 4708 Sayılı Kanuna'a ait 12 ağustos 2001 tarihli 24491 sayılı yönetmelikle düzenlenen uygulama esaslarına göre, can ve mal güvenliğinin temini, imar planlarına, fen, sanat ve sağlık kurallarına,standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için uygun yapı denetimi yapmaktır. Şirketin bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Delta Yapı Denetimi Limited Şirketi Bağcılar Şubesi adres: Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç Oto Market 2. Caddesi, A3 Blok, Sokak...