29 / 03 / 2024

Deluxia Park Teknik Yapı satılık

Deluxia Park Teknik Yapı satılık

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası!

Deluxia Park'ta yüzde 10 indirimli bayram kampanyası ile ödemeler yapılıyor.  İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde hayata geçirilen proje 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. 

Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı!

Teknik Yapı imzası ile Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesinde yükselen Deluxia Park Residence'ta yüzde 0.98 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Yücel Park Teknik Yapı fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de inşa edilen Yücel Park projesinde toplamda  825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. Projede lansman dönemine özel avantajlar sağlanıyor. 

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları!

Teknik Yapı Yücel Park satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede 825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. 

Teknik Yapı Yücel Park fiyat 2018!

Lansman dönemine kadar yüzde 10 fiyat avantajı sağlanan  Teknik Yapı Yücel Park'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor..

Teknik Yapı Yücel Park ön satışta!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinde ön satışlar başladı. Teknik Yapı Yücel Park'ta 299 bin TL'den başlayan fiyat avantajı sunuluyor. 

Deluxia Park Residence'da efsane kampanya 2018!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Deluxia Park Residence'da efsane kampanya başladı. Projede 66 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Teknik Yapı'dan efsane kampanya! Deluxia Park'ta 100 ay 0 faiz!

2019 yılında konutların teslim edilmesi planlanan Deluxia Park Residence'ta 100 ay 0 faiz ile 2 bin 326 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Deluxia Park Business'ta 48 ay sıfır faiz imkanı!

Deluxia Park Business'ta firma bünyesinde 48 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede Adalar manzarasına hakim konumda A + ofislere yer veriliyor...

Deluxia Park Residence'ta 20 bin 595 TL'den başlayan peşinat!

Deluxia Park Residence projesi Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede 20 bin 595 TL'den peşinatla ya da 60 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor...

Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor!

Teknik Yapı imzasıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor.

Deluxia Park Teknik Yapı satılık Haberi

Deluxia Park Teknik Yapı satılık


İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da yükselen Deluxia Park projesi, Diktaş Ören Bayan İplik Fabrikası arazisinde hayata geçiriliyor. Deluxia Park projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor.


Deluxia Park Kartal projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Deluxia Park Kartal'da metrekare birim fiyatı 6 bin 380 TL'den başlıyor.


35 katlı rezidans bloğu ve 6 katlı iki ofis bloğu olarak planlanan Deluxia Park Kartal projesinde 364 konut ve 34 ofis yer alıyor. Deluxia Park'ta daireler Adalar manzarasını görüyor.


Lansmana özel yüzde 5 indirim avantajının sunulduğu Deluxia Park Kartal projesinde tamamı peşin olarak yapılan ödemelere yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Teknik Yapı Deluxia Park projesinde sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanı, dinlenme alanı, otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres: Cevizli Mah. Tugay Yolu Cad. No:22

Maltepe...