20 / 04 / 2024

demet akalın villası

demet akalın villası

Demet Akalın ve Okan Kurt Nisan ayında Beykoz'da satın aldıkları 18 milyon TL'lik villanın borcunu ödemek için gece gündüz çalışıyor.

Demet Akalın, villasına masaj salonu yaptırdı!

Demet Akalın, villasına profesyonel masaj salonlarını aratmayacak bir masaj salonu yaptırdı

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Demet Akalın'dan Asiye Ateş'in ailesine kira desteği!

Oturduğu sitede pitbull saldırısına uğrayan Asiye Ateş'in babası işten çıkarıldı. Demet Akalın, duruma tepkisiz kalmadı ve aileye kira desteğinde bulunacağını belirtti.

Demet Akalın afetzedeler için bir ev daha yaptıracak!

Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı Demet Akalın Manavgat'ta afetzedeler için bir ev daha inşa ettireceğini açıkladı. 

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Demet Akalın: Çılgın Sedat’ın haciz borçlarını biz kapatıyoruz!

Şarkıcı Çılgın Sedat’ın ailesiyle beraber yaşadığı Beylikdüzü’ndeki villasında geçtiğimiz hafta yangın çıkmıştı. Tüm yaşananların ardından şarkıcıya, borçluları tarafından icra da yollandı. 

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Önder Bekensir emlakçılığa başladı!

Demet Akalın'ın eski eşi Önder Bekensir, emlakçılık sektörüne atıldı. 

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Demet Akalın, sahte site yöneticisinden şikayetçi oldu!

Güzel şarkıcı Demet Akalın, kendisini site yöneticisi olan tanıtan, geç saatlerde defalarca arayan kişiyi Savcılığa şikayet etti.

Demet Akalın'ı komşu sitede çileden çıkardı! 

Şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence kulüpleri kapatılınca komşularının evlerinde parti verdiğini iddia etti.

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

demet akalın villası Haberi

demet akalın villası

Demet Akalın ile eşi Okan Kurt geçen Nisan'da Beykoz'da 18 milyon liraya havuzlu-bahçeli tripleks bir villa satın almıştı. Demet Akalın "Banka kredisi kullandık. Borcumuzu ödemek için karı-koca sürekli çalışacağız" şeklinde konuşmuştu.


Yoğun bir konser programına başlayan Akalın, haftanın 3-4 günü sahneye çıkıyor. Demet Akalın'ın eşi, nakliyatçı Okan Kurt'a da ek bir iş daha buldu.





2 SAATİ 15 BİN TL 

Okan Kurt, Bodrum'daki La Plaj ve Tren Beach gibi popüler plajlarda DJ'lik yapmaya başladı. DJ'liğe hobi olarak başlayan Okan Kurt teklifler artınca işi profesyonelliğe döktü. Beach'lerde iki saat şarkı çalmanın karşılığında 15 bin lira kazanıyor. Demet Akalın ise Bodrum'daki plajlarda bir saat sahneye çıkıyor,...