26 / 04 / 2024

demir büyükçekmece projesi 2021

demir büyükçekmece projesi 2021

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'de 584 konutluk proje!

Demir Grup Yapı İnşaat, Büyükçekmece'de 584 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor. Ticari birimlerin de yer alacağı proje Aralık 2022'de tamamlanacak..

Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor...

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi için ön talepler alınıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 436 konut olarak hayata geçiriliyor...

Gül İnşaat Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Gül İnşaat Büyükçekmece Projesi 22 katlı üç blok ve 15 katlı bir blok olarak planlandı. 30 bin 660 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede toplam 776 daireye yer veriliyor...

Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi!

Toplam 776 konut ve 160 ticari birimden meydana gelen Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 30 bin 660 metrekare alanda inşa ediliyor. Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri daire fiyatları 2017!

Pelican Hill Ihlamur Evleri projesi daire fiyatları 1 milyon 470 bin dolardan başlıyor. İşte Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri daire fiyatları 2017...

demir büyükçekmece projesi 2021 Haberi

demir büyükçekmece projesi 2021

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa edilecek.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi (Alkent 2000 Mahallesi) F21d18b4a-D Pafta, 222 Ada, 6 Parsel üzerinde hayata geçirilecek. 

Arsa alanı 35 bin 773 metrekare olarak belirlendiği projede 499 konut, 22 ofis ve iş yeri yer alacak. Demir İnşaat Büyükçekmece projesi 236 milyon 723 bin 880 TL'ye mal olacak.

Projenin gerçekleştirileceği parselde ve komşu 222 Ada 1 parselde de herhangi bir yapı bulunmuyor. Komşu 5 parselde Shell benzin istasyonu ve istasyona ait 2 katlı yapı bulunuyor. İncelenen parselin kuzey ve batısında Alkent 2000 konutlarına ait 2 katlı villalar yer alıyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi kapsamında; yol altı 4 kat...