19 / 04 / 2024

Demir Country evleri yakuplu projesi

Demir Country evleri yakuplu projesi

Demir Country Yakuplu Evleri fiyat listesi 240 bin TL'den başlıyor. Demir İnşaat imzası taşıyan projede 1+1'den 5+1 villa tipe kadar dairelere yer veriliyor...

Demir Country ön satış fiyatları!

Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country Evleri'nin lansmanı Haziran sonu Temmuz başı gibi yapılacak. Projede ön satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor...

Demir İnşaat Demir Country fiyat listesi!

Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredili ödeme yapılabiliyor...

Demir Country fiyatları!

Demir İnşaat imzasıyla 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Demir Country projesi toplamda  1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country fiyat bilgisi!

Demir Country fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje Demir İnşaat imzasını taşıyor. 

Demir Country lansman öncesi fiyatları 2018!

Demir İnşaat imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Country projesinde lansman öncesi fiyat avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Demir Country'de lansman öncesi son fırsat!

''Demir Country'de Lansman Öncesi Son Fırsat'' sloganıyla tanıtılan projede fiyatlar 1+1'lerde 249 bin TL'den başlıyor. Demir Country 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

Yakuplu Demir Country 2018 kampanyası!

1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana gelen Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyası başladı..

Demir Country’de “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyası!

Demir Country’de bugüne kadar hiç yapılmamış, ezber bozan bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” sloganı ile tanıtılıyor..

Demir Country'de kapıdan girip ev sahibi olmayan kalmayacak!

Teslimlerin 2020 yılında yaplması planlanan Demir Country projesinde ev sahibi olmayan kalmayacak kampanyası ile ister peşinatsız, ister faizssiz, isterseniz taksitleri dilediğinizce ayarlayabildiğiniz esnek ödeme planı sunuluyor..

Yakuplu Demir Country fiyat aralığı!

Yakuplu Demir Country fiyat aralığı 275 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje Demir İnşaat imzası taşıyor...

Demir Country Yakuplu konut fiyatları!

Demir Country Yakuplu konut fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Demir Country Evleri 25 bin metrekarelik yeşil alana sahip...

Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Demir Country projesi dokuz blok olarak Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Demir Country Yakuplu ev fiyatları!

Konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşeceği Beylikdüzü Demir Country projesi Demir İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Demir Country Yakuplu ev fiyatları 275 bin TL'den başlıyor.

Demir Country evleri yakuplu projesi Haberi

Demir Country evleri yakuplu projesi

Demir Country projesi İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da Demir İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.


Yakuplu Demir Country projesinde ilk etabın ön blokları satışa sunuldu. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 5+1 villa şeklinde dairelere yer veriliyor. 


Demir Country Yakuplu Evleri'nde akıllı ev teknolojisi, doğal yeşil alanlar, süs havuzu, zengin peyzaj, çocuk oyun alanları, kafe ve restoranlar, kartlı giriş sistemi, 24 saat kameralı güvenlik, dinlenme ve güneşlenme terasları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları, kapalı otopark, yangın alarmı, gaz alarmı, alışveriş, bankalar, jeneratör, vale, spor gibi imkanlara sahip olacak.


Demir Country Yakuplu Evleri fiyat!


57 - 66 metrekare arasındaki 1+1 daireler 240 bin TL

80- 122 metrekare arasındaki 2+1 daireler 540 bin TL

140 metrekare...