19 / 04 / 2024

Yakuplu Demir Country 2018 kampanyası!

 Yakuplu Demir Country 2018 kampanyası!

Firma: Demir İnşaat

Proje: Demir Country

1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana gelen Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyası başladı..



Demir İnşaat  tarafından hayata geçirilen Yakuplu  Demir Country   projesi 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden oluşuyor.  Projede 25 bin metrekare yeşil alana ayrıldı.  

44 bin 426 metrekare arazi alanına sahip olan Demir Country projesi İstanbul Yakuplu'da yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa tip daireler bulunuyor.  

Yakuplu Demir Country 2018 kampanyası!

Teslimlerin 2020 yılında yapılması hedeflenen Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyasıyla ödeme planını kendi bütçesine göre şekillendirebiliyor. 

Kampanya kapsamında, Demir Country’li olmak için yüzde 10 peşinat ödeyerek ilk adımı atan yatırımcılar, 30 aylık taksit miktarını kendileri belirleyebiliyor. 30 ayın sonunda kalan ödemeyi kredi çekerek ya da peşin ödeyerek yapma imkanına sahip oluyor. 
 
Beylikdüzü’nün kalbi Yakuplu’da, E-5 ve E-6’ya sadece birkaç dakika, metrobüs konumlandırılan Demir Country projesinde; doğal yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, dinlenme ve güneşlenme terasları, alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, süs havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, zengin peyzaj, spor, kartlı giriş sistemi, kapalı otopark, vale, 24 saat kameralı güvenlik, yangın alarmı, gaz alarmı, jeneratör gibi hemen her ihtiyaca cevap verecek olanaklar da mevcut olacak.   

 

Tel: 444 2 116     
Web: http://demirinsaat.com.tr/project/demir-country/ 
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön