29 / 03 / 2024

demir country evleri iletişim

demir country evleri iletişim

1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana gelen Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyası başladı..

Beylikdüzü Demir Country Kavaklı fiyat!

Beylikdüzü Demir Country Kavaklı fiyat listesi 275 bin TL'den başlıyor. Demir Country projesi dokuz blok olarak yükseliyor...

Demir Country fiyatları!

Demir İnşaat imzasıyla 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Demir Country projesi toplamda  1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country fiyat bilgisi!

Demir Country fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje Demir İnşaat imzasını taşıyor. 

Demir Country lansman öncesi fiyatları 2018!

Demir İnşaat imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Country projesinde lansman öncesi fiyat avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Demir Country'de lansman öncesi son fırsat!

''Demir Country'de Lansman Öncesi Son Fırsat'' sloganıyla tanıtılan projede fiyatlar 1+1'lerde 249 bin TL'den başlıyor. Demir Country 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

Yakuplu Demir Country 2018 kampanyası!

1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana gelen Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyası başladı..

Demir Country’de “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyası!

Demir Country’de bugüne kadar hiç yapılmamış, ezber bozan bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” sloganı ile tanıtılıyor..

Demir Country'de kapıdan girip ev sahibi olmayan kalmayacak!

Teslimlerin 2020 yılında yaplması planlanan Demir Country projesinde ev sahibi olmayan kalmayacak kampanyası ile ister peşinatsız, ister faizssiz, isterseniz taksitleri dilediğinizce ayarlayabildiğiniz esnek ödeme planı sunuluyor..

Yakuplu Demir Country fiyat aralığı!

Yakuplu Demir Country fiyat aralığı 275 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 400 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje Demir İnşaat imzası taşıyor...

Demir Country Yakuplu konut fiyatları!

Demir Country Yakuplu konut fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. Demir Country Evleri 25 bin metrekarelik yeşil alana sahip...

Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Demir Country projesi dokuz blok olarak Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Demir Country daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Demir Country Yakuplu ev fiyatları!

Konut teslimlerin 2020 yılında gerçekleşeceği Beylikdüzü Demir Country projesi Demir İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Demir Country Yakuplu ev fiyatları 275 bin TL'den başlıyor.

demir country evleri iletişim Haberi

demir country evleri iletişim

Demir İnşaat  tarafından hayata geçirilen Yakuplu Demir Country  projesi 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden oluşuyor.  Projede 25 bin metrekare yeşil alana ayrıldı.  

44 bin 426 metrekare arazi alanına sahip olan Demir Country projesi İstanbul Yakuplu'da yükseliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa tip daireler bulunuyor.  

Yakuplu Demir Country 2018 kampanyası!

Teslimlerin 2020 yılında yapılması hedeflenen Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyasıyla ödeme planını kendi bütçesine göre şekillendirebiliyor. 

Kampanya kapsamında, Demir Country’li olmak için yüzde 10 peşinat ödeyerek ilk adımı atan yatırımcılar, 30 aylık taksit miktarını kendileri belirleyebiliyor. 30 ayın sonunda kalan ödemeyi kredi çekerek ya da peşin ödeyerek yapma imkanına sahip oluyor. 
 
Beylikdüzü’nün kalbi Yakuplu’da, E-5...