25 / 04 / 2024

Demir Country ödeme kampanyası

Demir Country ödeme kampanyası

Demir İnşaat imzasıyla 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Demir Country projesi toplamda  1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Big Country'de yüzde 50 peşin, yüzde 50 teslimde ödeme avantajı! 

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde yüzde 50 peşin, yüzde 50 teslimde ödeme avantajıyla satışlar devam ediyor.  Peki Big Country'de konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Kemer Country'de önce ipotek sonra imar izni iddiası!

Demirören Holding’in, sahibi olduğu Göktürk Kemer Country’de villa yapacağı golf sahasının bir kısmını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılmadan önce ipotek ettirdiği iddia edildi.

Sinpaş Country’de 60 ay vadeli ödeme imkanı!

Aydos Ormanı’na komşu projesi Sinpaş Country, sınırlı sayıda özel dekorasyonlu daireleriyle sağlıklı ve sportif yaşam tarzının kapılarını aralıyor.

Sinpaş Aydos Country ödeme planı 2018!

Sinpaş Aydos Country ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İstanbul Sancaktepe'de Aydos Ormanı'nın yanında yükselen projede oturumlar başladı. 

Sinpaş Aydos Country ödeme bilgileri 2018!

Sinpaş Aydos Country projesinde 164 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler 841 bin 350 TL'ye satılıyor. Sinpaş Aydos Country ödeme bilgileri 2018 haberimizde yer alıyor. 

Demir Country fiyatları!

Demir İnşaat imzasıyla 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Demir Country projesi toplamda  1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country fiyat bilgisi!

Demir Country fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.  İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen proje Demir İnşaat imzasını taşıyor. 

Demir Country lansman öncesi fiyatları 2018!

Demir İnşaat imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Demir Country projesinde lansman öncesi fiyat avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Demir Country'de lansman öncesi son fırsat!

''Demir Country'de Lansman Öncesi Son Fırsat'' sloganıyla tanıtılan projede fiyatlar 1+1'lerde 249 bin TL'den başlıyor. Demir Country 1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

Yakuplu Demir Country 2018 kampanyası!

1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana gelen Demir Country projesinde yatırımcılar “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyası başladı..

Demir Country’de “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” kampanyası!

Demir Country’de bugüne kadar hiç yapılmamış, ezber bozan bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya “Al Kağıdı Kalemi Eline, Ödeme Planını Kendin Belirle” sloganı ile tanıtılıyor..

Demir Country ödeme kampanyası Haberi

Demir Country ödeme kampanyası

Demir Country; İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor.  Demir Country  projesi, 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde 1160 daire ve 113 adet ticari birimden meydana geliyor. 

1+1, 2+1, 3+1 normal daireler ile 3+1 ve 4+1 villa tip daire seçeneklerinin yer aldığı Demir Country projesinde 1+1'ler 249 bin TL'den, 2+1'ler 397 bin TL'den ve 3+1'ler 489 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

2020 yılında daire teslimleri gerçekleştirilecek olan Demir Country projesinde  alışveriş, bankalar, kafe ve restoranlar,  çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzları, dinlenme ve güneşlenme terasları, zengin peyzaj, süs havuzu bulunuyor.  

Demir Country 2018 kampanyasında yüzde 10 peşin ödendiğinde kalan tutar 30 ay taksitlendirilebiliyor. 30 ayın sonunda kalan ödemeyi kredi...