20 / 04 / 2024

demir inşaat projeleri

demir inşaat projeleri

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konut alanında 2018-2019'da Türkiye ve yurt dışında toplam 2,5 milyar TL yatırım planladıklarını açıkladı. 

Demir İnşaat 2018'de 6 projede 2.5 milyar TL yatırım yapacak!

2018'de 6 projede toplam 2.5 milyar TL yatırım yapacak Demir İnşaat, İzmir, Aydın, Konya ve Eskişehir'de projeler üretecek..

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece'ye Demir Arena projesi!

Demir Romance, Ayığışı Vadi Evieri gibi markalı projeleriyle inşaat sektöründe faaliyet gösteren Demir inşaat, Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de projeler üretti.

Gayrimenkul sektörü Ağustos 2016’da rekor kırdı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir konut satışlarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Konut alıcıları ülkemizde sadece konut değil, aynı zamanda istikrarı da satın aldı. Böylece konut satışlarında yüzde 30 artışla rekor kırmış olduk” dedi.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat; Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yer alan konut projelerinde 33’üncü yılına özel kampanya yaptı.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Demir İnşaat İran’a giden ilk Türk inşaat şirketi oldu!

Ambargonun yeni kalktığı İran pazarında hızlı aksiyon alan Demir İnşaat, 23-26 Şubat tarihleri arasında Tahran’da gerçekleştirilen İran Property Expo 2016’ya katılan tek İstanbul firması olarak fuara damgasını vurdu.

Demir İnşaat, İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirecek!

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Demir İnşaat, 2016'da İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, açıklamalarda bulundu.

Demir İnşaat projeleri yatırımcının yüzünü güldürdü!

İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, 2015’te teslimatı yapılan Demir Romance, yapımı devam eden Demir La Vida ve Ayışığı Butik projelerinde yüksek oranda prim sağladı.

Demir inşaat, Bayim Olur musun Fuarı'na katıldı!

Fuarda Demir Romance ve Demir La Vida projelerinin ticari alanlarını tanıttıklarını söyleyen Demir İnşaat Başkanı Demir, "Fuarda çok ciddi iş bağlantıları kurduk'' dedi.

Demir Romance erken teslimi kutladı!

Demir İnşaat, "Demir Romance" projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel bir gece ile kutladı. Demir İnşaat'ın açıklamasına göre, temmuzda yapılan erken teslim dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe 2 bin kişi katıldı.

Demir İnşaat rotasını yurt dışına çevirdi!

Sektörün önde giden şirketlerinden Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurtdışına çevirdi. Firma Ukrayna'da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başladı.

Hamit Demir: Kentsel yenileme ada bazında yapılmalı!

Deprem gerçeğinin bilinciyle proje geliştirmeyi sürdürdüklerini anlatan Demir İnşaat'ın Başkanı Hamit Demir, kentsel yenilemenin hızlanması için parsel değil ada bazında dönüşümün şart olduğunu vurguladı

Demir İnşaat Demir La Vida projesinde otel hayata geçirecek!

Demir İnşaat, turizm sektörüne ilk adımını attı. İstanbul'un artan turizm potansiyeline hizmet vermek üzere Demir La Vida projesi kapsamında otel hayata geçirmek için kolları sıvadı.

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Demir fiyatlarına 500 lira zam geldi! Demir, inşaat sektörünü yıktı geçti!

İnşaat demiri fiyatlarına gelen zamlar gündemden düşmezken, bugün gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Hemen hemen her gün yenilenen demir fiyatları gittikçe yükselişe geçti ve bugün gelen zamlarla birlikte inşaat sektörünü yıktı geçti...

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Demir Country Demir İnşaat teslimat!

Demir Country projesi Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü Kavaklı'da inşa ediliyor. Demir Country Demir İnşaat teslimat tarihi ne zaman?

Demir İnşaat 2023'e kadar 15 yeni proje yapacak!

Demir İnşaat hem enerji hem de inşaat sektöründe yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Demir, 2023 yılına kadar en az 15 yeni proje yapacak. 

Demir Country Demir İnşaat fiyat!

Firma bünyesinde 12 aydan 60 aya kadar vade imkanı sunulan Demir Country projesi Demir İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da yer alıyor...

Demir İnşaat’tan sigortalı Kurban Bayramı Kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 33 yıldır markalı konut projeleri geliştiren Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 16’lara varan iskonto fırsatı sunuyor.

demir inşaat projeleri Haberi

demir inşaat projeleri

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konut sektörü hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Hamit Demir, "Bekleyelim, görelim politikası gütmüyoruz. Bu dönemdeki yatırımların önümüzdeki dönemde bize artı değer getireceğine inanıyoruz. Bizim başka bir ülkemiz yok, bu ülkede yatırım yapacağız." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Demir, sektörde metrekaresi 3-6 bin lira olan konutların satıldığını ancak 6 bin liranın üzerindeki konutlarda satışların daha zor olduğunu söyledi.

Demir, şu sıralarda orta ve ortanın altı kesime hitap eden konutların satıldığını söyeleyerek şu açıklamalarda bulundu; özellikle Müslüman ülke vatandaşlarının konut almak için Türkiye'yi tercih ettiğine değinerek, "2017'de Orta Doğu müşterilerinde artış görülmeye başlandı. Avrupa'da yıllarca ezilen ve parasını kaybeden kesim Türkiye'ye gitmek istedi. Türkiye'ye geldiklerinde aynı ezanı duyarak, aynı dini yaşadıklarını gördüler. Nereye giderlerse gitsinler...