16 / 04 / 2024

Hamit Demir: Tüm projeleri layıkıyla tamamladık!

Hamit Demir: Tüm projeleri layıkıyla tamamladık!

Türk inşaat sektörünün 30 yıllık markası Demir İnşaat Demir Romance, Demir La Vida gibi fark yaratan projeleriyle öne çıkıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir inşaat sektörü ve projelerini anlatıyor.



Şehircilik çalışmalarının hız kazanması, ekonomideki büyümeye paralel olarak insanların gelir düzeylerinin yükselmesi daha nitelikli yapılara olan talebi artırıyor.  Türk insanı için yaşanılan evler huzurun, konforun yanı sıra bir de prestij unsuru olarak öne çıkıyor. Bu durum da insanların sosyal alanları, mimari yapıları ve sundukları teknolojilerle öne çıkan markalı konut projelerini tercih etmelerine neden oluyor. 


30 yılı geride bırakan, inşaat sektörünün köklü markası Demir İnşaat, kullandığı teknolojiler, mimari özellikler ve sosyal alanları ile fark yaratan projelere imza atıyor. 


Demir La Vida ve Demir Romance projeleri ile tüketicilerini akıllı ev teknolojilerini sunan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile çalışmalarını ve inşaat sektörünü konuştuk: 


İnşaat sektöründe 30 yıldan bu yana var olabilmenizin sırrı nedir? 


Demir İnşaat olarak inşaat sektöründe 30 yıldan bu yana nitelikli projeler üretiyoruz. Bu kadar uzun yıllar sektörde başarıyla yolumuza devam edebilmemizin sırrı kaliteli işler yaparak tüketicilerin güvenini kazanmış olmamız. Çünkü şimdiye kadar insanlar maket üzerinden konut aldılar. 

Kimi satın aldığı konutun bedelini ödedikleri halde konutunu kendisine vaat edilen tarihte teslim alamadı. Biz tüm projelerimizi layıkıyla tamamlayıp sahiplerine sunduk. Bu da Demir İnşaat markasının güvenilir bir marka olmasını sağladı.  Kalitemizden, prensiplerimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. 


Tüketicinin güvenini kazanmanın sırrı nedir? 


İnsanlar satın aldıkları bir ürünün zamanında teslim edilmesini isterler. Bu durum konutlar için de geçerli. Demir İnşaat olarak geliştirdiğimiz projelerimizi zamanından da önce teslim ederek tüketicilerimizin gözündeki yerimizi daha da sağlamlaştırdık. 



Tüketici güvenini kazanmak size ne gibi fayda sağladı? 


Tüketicilere evlerini erken teslim ederek daha az kira ödeyip daha çok kar etmelerini sağlıyoruz. Bu da bize satışa çıkardığımız projelerimizde memnuniyetten kaynaklanan, hızlı satış yapma şansı sağlıyor. Çünkü insanlar biliyorlar ki bizden konut alırlarsa zamanından önce teslim alabilirler. Örneğin Demir La Vida projemizin yüzde 40'ını lansmana çıkmamızı takip eden bir aylık kısa bir sürede satarak Demir İnşaat'a duyulan güveni kanıtladık. Öyle ki projelerimizde yaptığımız satışın yüzde 25'i eski müşterilerimizden oluşuyor. 


Mimari özelliklere de önem veriyorsunuz değil mi? 


Demir La Vida projemiz, eşsiz peyzaj mimarisi ile fark yaratıyor. Geniş balkonları ve teraslarıyla, havuzların üzerindeki dekoratif köprüler, localar, şelaleler ve yürüyüş parkurları site sakinlerinin kendilerini ayrıcalıklı hissetmesini sağlayacak. 


Demir Romance projenizden bahseder misiniz? 


2013 yılının Nisan Ayı'nda satışına başladığımız ve 2015 yılının ikinci çeyreğinde teslim teslim edeceğimiz Demir Romance projemiz, Beylikdüzü'nün en değerli lokasyonunda konumlanan proje, E-5'e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na da 15 dakika mesafede yer alıyor. İstanbul'un yeni yerleşim merkezi Beylikdüzü'nde her tarza ve her ihtiyaca uygun, 1+1, 2+1,3+1,4+1,4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği ile inşa edilen Proje kaliteli malzemeleri, kaliteli işçiliği ile dikkat çekiyor.


Para 


Geri Dön