24 / 04 / 2024

Demir Lavida Sitesi satılık daire alternatifleri

Demir Lavida Sitesi satılık daire alternatifleri

Demir La Vida Büyükçekmece ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Demir La Vida satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projenin Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Vazon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vazon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemaleddin Aykan, Mehmet Aslan ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İOSB B.Dalan Bulvarı, Demir.Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Elmaslar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmaslar Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Suat Elmas tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Kışla Caddesi, Güntaş Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Büyükçekmece Demir Lavida satılık daire!

Büyükçekmece Demir Lavida satılık daire alanları 60 metrekareden başlıyor. 24 aya kadar vade farksız taksit yapılan projede ayrıca banka kredisi ile ödeme de yapılabiliyor.

Demir Lavida Evleri fiyatları!

Dairelerin büyüklükleri 60 metrekare ile 500 metrekare arasında farklılık gösteren Demir La Vida Evleri'nin satış süreci devam ediyor. Peki Demir Lavida Evleri fiyatları ne kadar?

Demir Lavida ödeme planı!

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesine bağlı Hadımköy bölgesinde yükselen Demir Lavida Evleri 'nde 449 daire ve 39 ticari birim yer alıyor. İşte Demir Lavida ödeme planı...

Demir Lavida fiyatlar!

Demir Lavida, Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek. 449 tane daire ve 39 tane ticari birimden meydana gelen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. İşte Demir Lavida fiyatlar...

Demir Lavida Sitesi satılık daire alternatifleri Haberi

Demir Lavida Sitesi satılık daire alternatifleri


Demir Lavida Sitesi, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


Demir La Vida Büyükçekmece ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Demir La Vida Büyükçekmece ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


6 blok halinde yükselen Demirlavida Projesi 42 bin 406 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede 449 konut ile 39 ticari ünite yer alıyor. 


Demir Lavida Sitesi satılık daire alternatifleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3.5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Demir La Vida satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projenin Aralık 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Demir La Vida Büyükçekmece ödeme planı!

1-) Banka kredisi ile taksitlendirme,

2-) 36 ay faizsiz vadelendirme,

3-) Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim. 


Demir La Vida Konutları...