25 / 04 / 2024

DemirDöküm büyüme

DemirDöküm büyüme

Alman Vaillant'ın sahip olduğu DemirDöküm, Avrupa pazarı için Ar- Ge'ye bu yıl 11 milyon TL yatıracak. CEO Busch, "Yerel gücü koruyacağız" dedi..

Fitch Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmini yükseltti.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Fitch raporunda 'enflasyon' vurgusu: 2023 küresel büyüme tahminini açıkladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomiye ilişkin büyüme beklentisini 2023 yılı için yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti.

Merkez Bankaları sıkılaştırma yolunda: Fitch, 2023 küresel büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 2023 için küresel ekonomideki büyüme beklentisini yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti. İşte ayrıntılar...

Türk beyaz eşya devinden büyük yatırım!

Arçelik, küresel büyüme yolculuğuna yeni bir üretim merkezini daha ekleyerek Mısır'da 100 milyon dolarlık yatırımla bir beyaz eşya üretim tesisinin temellerini atmış oldu.

IMF 2022 küresel ekonomik büyüme tahminini açıkladı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), 2022 yılına yönelik küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 4.9 seviyesinden 4.4'e düşürdü.

IMF 2021 küresel ekonomik büyüme tahminini yüzde 6'ya yükseltti!

Uluslararası Para Fonu (IMF), 2021 yılına ilişkin küresel büyüme tahminini yüzde 5,5'ten yüzde 6'ya çıkardı.

Hedef yüzde 10 büyüme ve 20 milyar dolarlık yeni proje!

Yurt dışında iş yapan müteahhitler 2021’de dünya ekonomilerindeki yeni büyüme dalgasına paralel olarak fırsatların çoğalacağını belirtiyor. Türk müteahhitler yine öne çıkarken, pazar da artıyor. 

Berat Albayrak: Pozitif bir büyüme ile bu yılı kapatacağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "(Kovid-19) Bu krize rağmen, yüzde 5-10 küçülme değil, inşallah pozitif bir büyüme ile bu yılı kapatacağımızı düşünüyoruz." dedi.

IMF Kovid-19 etkisiyle 2020 küresel büyüme tahminini düşürdü!

Uluslararası Para Fonu (IMF), yeni tip koronavirüs salgını kaynaklı ekonomik durgunluğun etkisi ile bu yıla ilişkin küresel büyüme tahminini düşürürken, 2021 yılına dair beklentisini yükseltti.

Moody’s Kovid-19 nedeniyle küresel büyüme tahminini düşürdü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, küresel ekonominin bu yıl yüzde 0,5 daralacağını, 2021'de ise yüzde 3,2'lik büyüme göstereceğini bildirdi.

IMF küresel büyüme tahminlerini düşürdü!

IMF, Küresel Ekonomik Görünüm güncelleme raporunda, küresel ekonomik büyümenin 2019 için yüzde 3'ten 2,9'a, 2020 için 3,4'ten 3,3'e, 2021 için 3,6'dan 3,4'e çekildiğini duyurdu.

ODE Yalıtım ihracatta yüzde 30 büyüme hedefliyor! 

5 kıtada 70'in üzerinde ülkeye ihracat yapan ODE Yalıtım yıl sonu büyüme hedefini yüzde 30 olarak belirledi. İhracatlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım bu yılın ilk yarısında bütçe hedefini tutturdu. 

DemirDöküm büyüme Haberi

DemirDöküm büyüme

Yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle tasarruf tedbirleri geliştiren Avrupa, tüm kombileri yoğuşmalıya geçirmek için kanun tasarısı hazırlıyor. Avrupa pazarına açılma hazırlıkları yapan ısıtma sektörünün gündeminde bu tasarı var. Alman devi Vaillant tarafından satın alınan DemirDöküm (DD) Avrupa pazarı için çalışmalarını tamamlayan şirketlerden. CEO Dr. Axel Busch, "Ağustos 2015'te yoğuşmalı kombileri kullanma kanunu AB'de yürürlüğe girecek. Kanunla birlikte AB, standart kombilerden yoğuşmalıya geçmek zorunda olacak. Avrupa'da çok büyük bir pazar oluşacak. Biz de Avrupa'daki müşterilerimiz için optimum maliyete sahip, yüksek teknolojili ürünler hazırladık" dedi. 


EN BÜYÜK FABRİKA BOZÖYÜK'TE 

DD'nin Bozöyük'teki fabrikasının grup bünyesinde yer alan 12 fabrika içinde en büyüğü olduğunu belirten Busch, burayı gelecekteki adetlere hazır hale getirebilmek için yatırım yaptıklarını söyledi. Bu kanunun Avrupa'dan sonra Türkiye'de de yürürlüğe gireceğini düşündüklerini belirten...