25 / 04 / 2024

Demirdöküm projeleri

Demirdöküm projeleri

Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan DemirDöküm, başarılarına bir yenisini daha ekledi. “Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri” toplantısında DemirDöküm sektörün geleceğine ışık tuttu.

Demirdöküm iklimlendirme konferansına katıldı!

Vaillant Group Türkiye CEO’ su Dr. Axel Busch, konferansın “ Isıtma – Soğutma Teknolojileri ve Konfor Kalitesi ” başlıklı oturumuna katılarak davetlilere bir sunum yaptı...

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

Demirdöküm Nitromix P 24 hermetik kombi kaç lira? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Uzun ömürlü paslanmaz çelik premix eşanjörlü Demirdöküm Nitromix kombi ısınma konforundan taviz vermeden doğalgaz faturalarını düşürür. Peki, Demirdöküm Nitromix P 24 kombi tam yoğuşmalı mı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Demirdöküm 50 litrelik termosifon indirimde mi? Kaç TL? 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 4.400 TL’ye kadar alıcı bulan DEMIRDOKUM DT4 Titanium Digital 50lt Termosifon web’e özel fiyatıyla indirime girdi. Peki Demirdöküm termosifonun özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İndirimli fiyatı kaç TL’ye düştü?

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Demirdöküm projeleri Haberi

Demirdöküm projeleri

Ar-Ge merkezlerinin kurumsal kapasitelerinin arttırılması ve yönetimsel yetkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca gerçekleştirilen "Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri" toplantısı Antalya'da yapıldı. Türkiye'de örnek teşkil eden 21 başarılı uygulamanın paylaşıldığı toplantıda, DemirDöküm'ün geliştirdiği "Kişisel Gelişim Asistanı", 248 Ar-Ge Merkezi arasında "Girişimcilik" alanında en iyi 4 uygulama arasına girmeyi başardı


Tüketicilerin kullanımına sunduğu ürünlerle sektörde birçok ilke imza atan DemirDöküm, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından başarılı Ar-Ge uygulamalarının paylaşılması, Ar-Ge Merkezleri arasında iş birliği ile kurumsal kapasitelerinin artırılması ve yönetimsel yetkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen “Ar-Ge Merkezleri İyi Uygulama Örnekleri” toplantısında DemirDöküm sektörün geleceğine ışık tuttu.


Türkiye'de sanayinin küresel rekabet gücünü artıracak, teknolojik ve dijital dönüşümü sağlayacak olan Ar-Ge merkezlerinde örnek teşkil eden uygulamalar Antalya’da...