28 / 03 / 2024

Demirkol Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Demirkol Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Demirkol Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015 'te Bağcılar'da, Cem Timur Demirkol Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli Çekmeköy'e yapıldı.

Tatar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tatar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Tatar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mert Muhittin Tatar, Gülşah Tatar, Hülya Tatar Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 27 Nisan'da Esenler'de kuruldu.

Motifses Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motifses Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Suphi Malgaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 26 Nisan'da Avcılar, Cihangir Mahallesi'nde kuruldu.

Say Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Şahin tarafından 500 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi, Ufuk Caddesi'nde kuruldu.

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ADK Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Isa Khadzhımuradov, İlyas Çalışkan, İsmail Adak Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 600 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Satı Mehmet Kaymakcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Fatih, Seyit Ömer Mahallesi, Kızılelma Caddesi'nde kuruldu.

DGK Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DGK Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Doğukan Yaprak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Bağcılar, Güneşli Bağlar Mahallesi, Osmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Akra Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akra Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Muslu tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Tuzla, Aydıntepe Mahallesi, E-5 Karayolu Üzeri'nde kuruldu.

Canyol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Canyol Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Ahmet Zeki Yolbulan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Can Uslucan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Maltepe'de kuruldu.

Demirkol Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Demirkol Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Demirkol Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Cem Timur Demirkol Müdürlüğü'nde kuruldu.


Demirkol Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento,...