25 / 04 / 2024

demirören şirketler grubu

demirören şirketler grubu

Taksim Beyoğlu'nda yer alan Ağa Cami'nin restorasyonu, Demirören Şirketler Grubu tarafından 3 ay önce para aşıldığı gerekçesiyle durdurulmuştu. Grup, caminin restorasyonuna yeniden başladı...

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek verdi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan gurbetçilere özel indirim!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor.  

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Ulu Şirketler Grubu lojmanları otele dönüştürdü!

2013 yılında Atomstroyexport ile Akkuyu'da çalışanlar için lojman tesisi yapmak için imza atan Ulu Şirketler Grubu, ödeme yapılmaması sonrası 20 milyon dolarlık bir yatırımla lojmanları otele dönüştürdü.

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

Yediyol Şirketler Grubu'ndan yeni projeler geliyor!

Yediyol Şirketler Grubu, İstanbul'da jeotermal enerji ile ısınan ve termal havuzlara sahip konut projeleri inşa etmek üzere çalışmalarına başladı.

MNG Şirketler Grubu'ndan e-ticaret’e yeni bir soluk!

Alt yapı, inşaat, otel yatırımları, enerji üretimi ve pazarlaması ile Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunan MNG Şirketler Grubu, “setmoda.com” ile online alışverişe farklı bir bakış açısı getiriyor.

Merosa Şirketler Grubu basın lansmanı bugün!

25 yıl aşkın süredir Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower Projesi ve diğer projelerinin tanıtımının yapılacağı lansman toplantısı bugün yapılacak.

Gül Şirketler Grubu 10 milyar liralık 12 proje yapacak!

Gül Şirketler Grubu yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Şirket, 10 milyar lira değerinde 12 proje hayata geçirecek. Yatırımların yarısı Beylikdüzü'nde yer alacak. Şirketin bu yıl ciro hedefi ise 4 milyar lira.

demirören şirketler grubu Haberi

demirören şirketler grubu
Demirören Şirketler Grubu'na ait Demirören AVM'nin inşası sırasında zemininde çökmeler, duvarında çatlaklar oluşan Hüseyin Ağa Cami'nin restorasyonu 3 ay önce durdurulmuştu. Ancak Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü ile imzalanan 2. protokolle restorasyonun 20 Mayıs Pazartesi günü yeniden başlanacağı...