16 / 04 / 2024

Demmer Mermer ürünleri

Demmer Mermer ürünleri

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Uçar1 İnşaat Mermer Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçar1 İnşaat Mermer Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uçar tarafından kuruldu. 

ÇDM İnşaat Metal Orman Ürünleri Mermer Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇDM İnşaat Metal Orman Ürünleri Mermer Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Birol Kenar tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ağustos'ta Pendik, Batı Mahallesi'nde kuruldu.

12. Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Kasım'da!

Türk doğal taş endüstrisi ürünlerinin sergilendiği ihracat odaklı "Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı" 12. kez CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaren Mermer ve Granit Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Garip Taşdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Ümraniye, Dudullu Parseller Mahallesi'nde kuruldu.

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnces İnşaat Metal Mermer Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kahraman tarafından, 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kartal, Cevizli Mahallesi kuruldu.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs'ta!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuara 2 bin kişilik alım heyetinin yanı sıra fuara 25 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kule İnşaat Mermer Orman Ürünleri Nakliyat Elektrik Elektronik ve Ticaret Limited Şirketi, Doğukan Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Demmer Mermer ürünleri Haberi

Demmer Mermer ürünleri

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında yer alan Demmer Mermer, İzmir'de 27-30 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşen  Marble İzmir Fuarı’na katıldı. 20 yıldır Marble İzmir fuarına katılan Demmer Mermer, son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerini sektör profesyonellerine tanıttı.

Demmer Mermer, Türkiye’nin farklı bölgesindeki üç mermer fabrikası ve sekiz aktif ocağıyla doğal zenginlikleri Türkiye’nin yanı sıra dünyanın birçok yerine gönderiyor. Fuar kapsamında işlenmiş ve blok doğal
taşları sektör profesyonellere tanıtan Demmer Mermer, dünyada oldukça popüler olan ve ilgi gören Gri Emperador, Beyaz Dolomit ve Denizli Traverten ürünlerinin tanıtımı yaptı.

Fuar ile ilgili olarak Çin ve Amerika ile yeni iş bağlantıları sağladıklarının altını çizen Demmer Mermer Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Demirel, şu açıklamalarda bulundu: ”Demmer olarak oldukça yoğun bir fuar geçirdik. Marble, bizim için...