29 / 03 / 2024

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açıldı mı

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açıldı mı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün açılışı gerçekleştirilen Demokrasi ve Özgürlükler Adasıyla ilgili, "Adanın yeniden imar ve inşasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi...

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açıldı!

Türk demokrasi tarihinde "kara bir leke" olan 27 Mayıs 1960 darbesinin 60. yılında Yassıada, Demokrasi ve Özgürlükler Adası ismiyle bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı...

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

Demokrasi ve Özgürlükler Adası yarın açılacak!

1960 darbesi sonrası Merhum Başbakanlardan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idamlarıyla neticelenen yargılamaların yapıldığı Yassıada'nın açılışı, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak...

Demokrasi ve Özgürlükler Adası 27 Mayıs'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısı öncesinde video konferans yöntemiyle il başkanlarıyla görüştü. Görüşmede, "27 Mayıs'ta inşallah Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışını yapacağız" dedi..

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Farklı bankalardan uygun faiz ve vade seçenekleriyle borç kapatma kredileri

Türk bankalarının sunduğu borç birleştirme kredileriyle mali özgürlüğünüzü kazanın. Uygun faiz oranları ve geniş vade seçenekleriyle tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak finansal sıkıntılarınızdan kurtulmak için borç kapatma kredilerinden yararlanabilirsiniz.

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Mickey mouse ve minnie mouse altın küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta! İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Kız çocuklarının en çok sevdiği çizgi film karekteri olan Mickey mouse ve minnie mouse altın ile buluştu. Mickey mouse ve minnie mouse küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta satışa sunuldu. İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

Koşulsuz özgürlük vaadi Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Koşulsuz özgürlük vaadi" sloganıyla tanıtılan Honda Forza 250 yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Peki Honda Forza 250 fiyatları ne kadar? İşte Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Bu fiyata SUV kalmadı! Elinizi çabuk tutun! Yeni SEAT Ateca 1 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni SEAT Ateca daha güçlü bir sağlamlık hissi ile esnekliği ve özgürlüğü bir arada barındırıyor. Donanım kısmında cömert olan SEAT, sizi eşsiz bir SUV deneyimine davet ediyor. İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ve Özgür Demirtaş’tan beklenen ‘GES’ açıklaması geldi

Ekonomist Özgür Demirtaş, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi’ne (GES) ilişkin değerlendirmede bulundu.

Mimarlıkta özgürlük büyük önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Genim bugünkü köşe yazısında mimari çalışmalarda özgürlüğün önemini kaleme aldı. 

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!

TBMM Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmelerde Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projenin özgürlük projesi olduğunu dile getirdi. 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, ““Demokrasi, milli birlik ve beraberlik sınavı başarıyla verildi” dedi.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açıldı mı Haberi

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açıldı mı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışında konuşma yaptı. Bahçeli, "27 Mayıs'ın 60. yılında Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışıyla geçmişin kötü anıları geleceğin kutlu hedefleriyle berhava edilecektir" diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bahçeli, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışında yaptığı konuşmada, yakın siyasi tarihin sisli, bir o kadar da sancılı döneminin 60. yılında, üzücü hatıraları bir nebze de olsa tamir ve telafi eden anlamlı bir açılışa şahit olmaktan mutlu olduğuna dikkat çekti.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın bu ihtiyaca simgesel anlamda hizmet edeceği kanaatini ve beklentisini özellikle vurgulamak istediğine dikkat çeken Bahçeli, "Sosyal barışa, siyasal uzlaşmaya, demokrasi kültürüne değerli katkılar yapacağını düşündüğüm bugünkü açılışa şahsımı davetinden dolayı da Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Adanın yeniden imar ve inşasında emeği geçen herkesi...