26 / 04 / 2024

Deniz GYO koronavirüs salgını önlem

Deniz GYO koronavirüs salgını önlem

Deniz GYO tarafından koronavirüs salgını sürecini yürütmek üzere, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) ile uyumlu olarak İş Sürekliliği Politikalarını uygulamaya aldı...

Deniz GYO'nun Etimesgut'taki 26 adet dükkanın değeri belli oldu!

Deniz GYO'nun Ankara Etimesgut'taki 26 adet dükkanın nihai değeri 16 milyon 900 bin TL oldu. Söz konusu taşınmazın KDV dahil nihai değeri 19 milyon 942 bin TL oldu. 

Deniz GYO çıkarılmış sermayesini 800 milyon TL'ye yükseltecek!

Deniz GYO'nun yönetim kurulu toplantısında, şirketin 1 milar TL kayırtlı sermaye tavanında 400 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 artırılarak 800 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

Deniz GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO tarafından şirket ödenmiş sermayesinin 400 milyon TL'ye çıkarılması sebebiyle esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu.

Deniz GYO 235.4 milyon TL'lik pay satacak!

Deniz GYO'nun 15 Nisan'da başlayan günlük yeni pay alma hakkının kullandırım süreci 30 Nisan'da bitti. Kalan paylar, 5-6 Mayıs tarihlerinde Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığıyla satılacak. 

Deniz GYO'nun olağan genel kurul kararları tescillendi!

Deniz GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısı sonuçları, 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

Baykal Karacaoğlu, Deniz GYO'dan ayrıldı!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu, 31 Mart 2021 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. 

Bahar Yılmaz, Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Bahar Yılmaz atandı. 

Deniz GYO nakit sermaye avansları alacak!

Deniz GYO'nun kısa vadeli banka kredileri ve borçlanma aracı ihraç tutarlarının vadesi gelecek kısımlarının geri ödemelerinde kullanılmak üzere nakit sermaye avansları alınmasına karar verildi.

Deniz GYO, Deniz Yatırım'dan sermaye avansı alacak!

Deniz GYO'nun ana sermayedarı Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'den sermaye avansı niteliğinde, nakit sermaye avansları alınmasına, söz konusu tutarların şirket sermaye avansı hesabına aktarılmasına karar verildi.

Deniz GYO'dan 250 milyon TL'lik pay ihracı!

Deniz GYO, esas sözleşmesinin 8.maddesine istinaden, artırılan 250 milyon TL sermayeyi temsil eden payın, 250 milyon adet (B) grubu hamiline yazılı ve borsada işlem görebilir olarak ihracına karar verdi. 

Deniz GYO 2021 hesap yılı bağımsız denetim şirketini seçti!

Deniz GYO, 2021 yılı hesap dönemindeki düzenlenecek mali tablolarının bağımsız denetimi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. denetim firması ile Bağımsız Denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi.

Deniz GYO'nun aylık kira geliri 109 bin 971 TL!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak 2020 faaliyet yılında düzenlenen kira sözleşmelerinden elde edilen aylık kira geliri toplamı 109 bin 971 TL olarak açıklandı. 

Deniz GYO koronavirüs salgını önlem Haberi

Deniz GYO koronavirüs salgını önlem

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) koronavirüs salgını sebebiyle şirket tarafından alınan tedbirler hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO, koronavirüs salgını nedeniyle, hastalığın ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair alınacak tedbirlere yönelik tavsiyeler ve yayınlanan genelgeler çerçevesinde, çalışanların ve toplum sağlığının korunması amacıyla, koronavirüs salgını sürecini yürütmek üzere, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) ile uyumlu olarak İş Sürekliliği Politikalarını, çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumak, aynı zamanda şirketin iş sürekliliğini sürdürmek üzere, uygulamaya aldı.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması:
Ülkemizde yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle; hastalığın Ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair alınacak tedbirlere yönelik tavsiyeler ve yayınlanan genelgeler çerçevesinde, çalışanlarımızın ve toplum sağlığının korunması amacıyla, COVID-19 salgını sürecini yönetmek üzere, dahil olduğumuz DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) ile uyumlu olarak İş Sürekliliği Politikalarını uygulamaya aldık.

DFHG...