25 / 04 / 2024

Deniz GYO'dan koronavirüs önlemleri!

Deniz GYO'dan koronavirüs önlemleri!

Deniz GYO tarafından koronavirüs salgını sürecini yürütmek üzere, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) ile uyumlu olarak İş Sürekliliği Politikalarını uygulamaya aldı...



Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) koronavirüs salgını sebebiyle şirket tarafından alınan tedbirler hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO, koronavirüs salgını nedeniyle, hastalığın ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair alınacak tedbirlere yönelik tavsiyeler ve yayınlanan genelgeler çerçevesinde, çalışanların ve toplum sağlığının korunması amacıyla, koronavirüs salgını sürecini yürütmek üzere, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) ile uyumlu olarak İş Sürekliliği Politikalarını, çalışanların sağlığını ve güvenliğini korumak, aynı zamanda şirketin iş sürekliliğini sürdürmek üzere, uygulamaya aldı.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması:
Ülkemizde yaşanan COVID-19 salgını nedeniyle; hastalığın Ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair alınacak tedbirlere yönelik tavsiyeler ve yayınlanan genelgeler çerçevesinde, çalışanlarımızın ve toplum sağlığının korunması amacıyla, COVID-19 salgını sürecini yönetmek üzere, dahil olduğumuz DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) ile uyumlu olarak İş Sürekliliği Politikalarını uygulamaya aldık.

DFHG İş sürekliliği politikaları çerçevesinde, çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini korumak, aynı zamanda Şirketimizin iş sürekliliğini sürdürmek üzere, 

-Hastalık hakkında tüm çalışanlara gerekli bildirimler yapılmış,

-Bina girişlerimizde termal ateş ölçerler ile kontrol uygulamasına başlanmış,

-Bina genelinde her türlü hijyen takviyesi ve uygulaması düzenli olarak yapılmakta,

-Fiziki çalışma şartlarında sosyal mesafeyi dikkate alarak gerekli düzenlemeler yapılmış,

-Yurt dışına çıkan personele 14 gün karantina uygulamamız başlatılmış,

-Şirket toplantıların uzaktan erişim ile gerçekleştirilerek yüz yüze görüşmeler sınırlandırılmış,

olup, ilaveten 16 Mart 2020 Pazartesi günü itibariyle belirlenen kritik Şirket yönetim personeli haricindeki personelimiz, uzaktan çalışma uygulamasına geçmiştir.

Şirketimiz personeli uzaktan çalışmaya hazırlıklı olup, Şirket faaliyetlerin kesintisiz devam etmesi için gerekli olan tüm altyapı donanımına sahibiz.

Bugüne kadar alınan tedbirler çerçevesinde, Şirketimiz faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum söz konusu olmamıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Deniz GYO koronavirüs önlemleri, Deniz GYO koronavirüs salgını önlem, 


Geri Dön