26 / 04 / 2024

deniz gyo yöentim kurulu

deniz gyo yöentim kurulu

Deniz GYO'nun 20 Haziran tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı.

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 2021'de 22.7 milyon TL'lik kiralama işlemi gerçekleştirdi!

Deniz GYO, 2021 yılı içerisinde yıllık kira bedeli toplamı yaklaşık 22.7 milyon TL + KDV olan kiralama işlemi gerçekleştirdi.

Deniz GYO Karaköy binasının değeri belli oldu!

Deniz GYO Karaköy binasının KDV hariç kira değeri 254 bin TL olarak belirlenirken, KDV hariç toplam değeri 75 milyon TL oldu. Gayrimenkulün toplam değeri KDV dahil 88 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Deniz GYO, Başakşehir'deki 13 bağımsız bölümü 15.3 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO portföyünde yer alan İstanbul Başakşehir Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 13 adet bağımsız bölüm 15 milyon 340 bin TL'ye satıldı.

Deniz GYO çıkarılmış sermayesini 800 milyon TL'ye yükseltmek için SPK'ya başvurdu!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 400 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında tamamı nakit karşılığı olmak üzere 400 milyon TL artırılarak 800 milyon TL'ye yükseltilmesine ilişkin SPK'ya başvuru yapıldı.

Deniz GYO çıkarılmış sermayesini 800 milyon TL'ye yükseltecek!

Deniz GYO'nun yönetim kurulu toplantısında, şirketin 1 milar TL kayırtlı sermaye tavanında 400 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 artırılarak 800 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

Deniz GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

Deniz GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Deniz GYO'nun çıkarılmış sermayesi 400 milyon TL'ye yükseltildi!

Deniz GYO'nun 1 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 150 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 166,666666 oranında tamamı nakit karşılığı olmak üzere 250 milyon TL artırılarak 400 milyon TL'ye yükseltildi.

Deniz GYO 2021 yılı için DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Deniz GYO'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin finansal raporların denetlemesi ve ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Deniz GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

Deniz GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Baykal Karacaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Yeliz Koraşlı Özdemir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.  

Bahar Yılmaz, Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz GYO'nun Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Bahar Yılmaz atandı. 

Deniz GYO 41.8 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Deniz GYO'nun TRFDZYO32118 ISIN kodlu yılda bir kupon ödemeli, 364 gün vadeli, 41 milyon 850 bin TL nominal değerli finansman bonosunun  kupon ödemesi ve anapara ödemesi gerçekleştirildi. 

deniz gyo yöentim kurulu Haberi

deniz gyo yöentim kurulu


Deniz GYO'nun 20 Haziran tarihinde gerçekleşen toplantısında, Hakan Hamdi Varol Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı. 


Deniz GYO tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20/06/2016 tarihli 2016/12 sayılı toplantısında,

I. Yönetim Kurulumuzda, Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Cafer Bakırhan‘ın  20 Haziran 2016  tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifasının kabulüne ve birinci derece imza yetkisinin iptal edilmesine,

II. Türk Ticaret Kanunu ve diğer ilgili mevzuat uyarınca bir sonraki Genel Kurula kadar Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini yerine getirmek üzere Hakan Hamdi Varol'un Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına ve kendisine birinci derece imza yetkisinin verilmesine,

III. Yönetim Kurulu Üyelerinin kendi aralarında aşağıdaki şekilde görev paylaşımı yapılmasına,

1) Tanju KAYA             -  Yönetim Kurulu Başkanı

2) Mehmet...