19 / 04 / 2024

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

Dilan Çiçek Deniz, Göktürk'te 50 bin TL'ye villa kiraladı!

Kent hayatından sıkılan ve doğaya kaçan ünlüler kervanına oyuncu Dilan Çiçek Deniz de katıldı. Ünlü oyuncu, Göktürk'te 50 bin TL'ye kütük bir konut kiraladı.

Fatih'te metruk binanın kat zemini çöktü!

Fatih'te metruk binanın kat zemini çöktü. Olay sonucunda dışarı çıkamayan temizlik görevlisini itfaiye ekipleri kurtardı.

Deniz Finansal Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası ihraç edecek!

Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, Vakıf Katılım Varlık Kiralama A.Ş.'nin ihraççı olarak yer alacağı, 300 milyon TL kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması için SPK'ya yapılan başvur onaylandı...

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi açıldı!

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Merkezin tanıtım toplantısına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da katıldı.

Emlak Katılım Bankası bu yıl 15 şube açacak!

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu, 2019 yılında 15 şube kurmayı planladıklarını açıkladı...

Deniz Aksu, 27 Mart'ta İSO'ya konuk olacak!

Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürü Deniz Aksu'nun konuk olacağı 27 Mart'taki İSO'nun mart ayı meclis toplantısında sanayinin büyümesinde inşaat sektörünün rolü ele alınacak...

Emlak Katılım Bankası ay sonunda faaliyete başlayacak!

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu yaptığı açıklamada, bankanın faaliyetlerine uluslararası izinlerin alınmasının ardından mart ayı sonu gibi başlayacağını söyledi.

Kat Ahşap Temizlik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Kat Ahşap Temizlik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Deniz Aksu Emlak Bank'ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye Emlak Bankası, "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi", kısa adıyla "Emlak Bank" olarak yeniden faaliyete başlıyor. Yönetim Kurulu'nda alınan bir kararla Emlak Bank Genel Müdürlüğüne, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Deniz Aksu atandı.

Rossmann, Emaar Square AVM'de mağaza açtı!

Rossmann, Türkiye'de 100. mağazasını Emaar Square AVM’de açtı. Açılış törenine Eda Taşpınar ve Deniz Akkaya katıldı...

Deniz GYO Tarabya'daki konut projesi için imzayı attı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer'in Tarabya Mahallesi'nde proje geliştirmek amacıyla kat karşılığı inşaat sözleşme imzaladı..

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece 'de 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.


Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dısındaki tüm özel ve resmi kurulusların,belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve is merkezlerinin iç mekan ve dıs çevre temizligi ile cadde, sokak temizligi ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Tevfikbey Mah.Merkez Cad. No.16/50...