28 / 03 / 2024

Denizli Acıpayam yol yenileme

Denizli Acıpayam yol yenileme

2016 yılı programına alınan asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Acıpayam Belediyesi, özellikle mahallelerde soğuk asfalt çalışmalarına ağırlık veriyor.

İki ildeki 15 adet iş yeri kiraya veriliyor! 1.000 TL'den başlayan aylık kira bedelleriyle...

Sakarya Adapazarı'nda ve Denizli Acıpayam'da yer alan toplam 15 adet iş yeri aylık 1.000 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriliyor. İşte o kiralamalar ile ilgili merak edilenler...

Konut ve iş yerleri nasıl sigortalanmalı? 

Günümüzde, yaşamış olduğumuz coğrafyada doğal afetler her zaman potansiyel bir tehdit oluşturuyor. Depremler, seller, yer kaymalarını bunların arasında sayabiliriz. Söz konusu afetler, hem can kayıplarına neden olabilen acı olaylara yol açabilir hem de maddi şekilde büyük zararlar da verebilir. 

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

TOKİ Denizli Acıpayam 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Acıpayam’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Acıpayam’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi...

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

Denizli'de 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Acıpayam Kaymakamlığından (Milli Emlak Şefliği), Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Acıpayam'da 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı!

Toplam maliyetinin 7 milyar TL’ye ulaşacağı öngörülen Aydın-Denizli Otoyolu için imza atıldı. Yol için günlük 35 bin araç geçiş garantisi verildiği ileri sürüldü. 

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

Riskli binada oturan ve evini yenilemek isteyenler için yol haritası!

İzmir'de yaşanan deprem acı gerçeği ortaya çıkardı. Riskli binada oturan ve evini yenilemek isteyenler için nasıl bir yol haritası izlenmesi gerekiyor. İşte 10 adımda kentsel dönüşüm...

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul müjdesi!

Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Kasım'da yapılacak.

Denizli'de prefabrik ev dolandırıcılığı iddiası!

Denizli Acıpayam'da aralarında depremzedelerin de yer aldığı 30 kişi, prefabrik ev yaptırmak amacıyla para verdikleri kişi tarafından dolandırıldıklarını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Denizli Acıpayam yol yenileme Haberi

Denizli Acıpayam yol yenileme

2016 yılı programına alınan asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Acıpayam Belediyesi, özellikle mahallelerde soğuk asfalt çalışmalarına ağırlık veriyor.


Programa alınan  beş mahalle arası bağlantı yollarının soğuk asfalt çalışmalarını tamamlayan Acıpayam Belediyesi ekipleri bir mahallede de soğuk asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Corum- Karkın, Sırçalık-Pınarbaşı, Ören- Bağarası, Gölcük- Yukarı Gölcük, Pınaryazı –Koruyolu ile birlikte toplamda  10 kilometrelik soğuk asfalt çalışmasını tamamlanarak  vatandaşların hizmetine sunuldu.

Acıpayam Belediyesi Fen İşleri ekibi  son olarak Güney mahallesinde  Dere Sokak olarak adlandırılan toplamda 1.5 kilometrelik yolda da soğuk asfalt çalışması başlattı.

Geniş bir coğrafyaya yayılmış olan Acıpayam’ın her köşesine hizmet götürme hedefinde olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, bu hedef doğrultusunda soğuk asfalt çalışmalarının hız kazandığını kaydetti.

“Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtarmak için sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarımız sürüyor” diyen Başkan...