27 / 04 / 2024

denizli belediyesi satılık ev

denizli belediyesi satılık ev

Denizli Belediyesi 800. Yıl Konutları Projesi kapsamında 4. Etap'da yer alan 216 konut için müracaatları kabul etmeye başlıyor.

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Evora Denizli Evleri satılık konut fiyatları!

Teknik Yapı Evora Denizli projesi projesinde satılık konut fiyatları 224 bin 500 TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Evora Denizli satılık dükkan!

Denizli Merkezefendi'de inşa edilen Evora Denizli projesi 1.500 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Evora Denizli satılık dükkan fiyatları 495 bin 762 TL'den başlayarak değişiyor.

Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017!

Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan Evora Denizli Evleri, 230 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Evora Denizli satılık daire fiyatları 2017...

Merkezefendi Evora Denizli Evleri satılık!

Merkezefendi Evora Denizli Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teknik Yapı imzası taşıyan proje 115 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Denizli Sinpaş Aqua City satılık ev fiyatları!

Denizli Sinpaş Aqua City satılık ev fiyatları 193 bin liradan başlayarak değişiyor. Denizli Sinpaş Aqua City projesinde daire teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması hedefleniyor...

Denizli Aqua City satılık ev!

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Denizli Aqua City satılık ev tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Denizli Aqua City satılık daire!

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede 900 adet daire yer alıyor. Denizli Aqua City satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

denizli belediyesi satılık ev Haberi

denizli belediyesi satılık ev


Denizli Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü, 800. Yıl Konut projesi 4. Etap için hak sahipliği müracaatlarını 05 - 30 Kasım tarihleri arasında kabul edecek. Başvuruları ön müracaat niteliğinde kabul edecek müdürlük, üyelik ve hak sahipliği ilişkisi taraflarca satış vaadi sözleşmesinin imzalanmasının ardından karşılıklı anlaşmayı kabul edecek. Satış vadi sözleşmesini imzalamayan müracaat sahibinin üyelik kaydı ise yapılmayacak.


800. Yıl Konutları 4. Etap kapsamında yer alan 216 konut, 3 oda 1 salon 120 metrekare ve Zemin artı 8 katlı olacak. Yapılar, deprem sonrası yapılan incelemelerde kendini ispatlamış en uygun ve en sağlam inşaat tekniği olan tünel kalıp teknolojisiyle üretilecek. Yeşil alanları, oto parkları, basketbol ve voleybol sahaları, çevre düzenlemesi gibi modern yaşamın tüm...