28 / 03 / 2024

denizli markalı konut projeleri

denizli markalı konut projeleri

Son yıllarda İstanbul’dan Anadolu’ya kaymaya başlayan gayrimenkul sektöründeki hareketlilikle birlikte markalı konutçular Anadolu'ya yöneldi.

Denizli markalı konutta yükselen bölge!

Türkiye’nin tekstil sanayisiyle öne çıkan kentlerinden biri olan Denizli, bunun sonucu olarak yoğun göç alıyor. Kentte yaşayanların ve gurbetteki Denizlilerin nitelikli konut talepleri de gayrimenkul piyasasının gelişmesini sağlıyor.

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Konut fiyatları bir yılda yüzde 99.43 yükseldi! Markalı konut satışları arttı mı?

“REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” Kasım 2022 sonuçları belli oldu. Peki markalı konut fiyatları Kasım'da ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

5 soruda TOKİ Denizli Sosyal Konut Projesi 2022! Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Denizli konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Denizli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Nisan 2021 verilerine göre; Nisan 2021'de fiyatlar, bir önceki aya göre yüzde 0.19, 2020'nin aynı dönemine göre ise yüzde 6.03 oranında yükseldi. Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.53'ü yabancılara yapıldı!

 REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi açıklandı. Açıklanan verilere göre; Mart ayında markalı konut projelerinde yabancı alıcıların oranı arttı. 

Markalı konut üreticileri de faizsiz konut sektörüne girdi!

Faizsiz konut ve otomobil finansman alanında faaliyet gösteren büyük ölçekli şirketler düzenlemeyi memnuniyetle karşıladı. Markalı konut üreticilerinden Sinpaş, bu alanda faaliyette bulunacak Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı adıyla yeni bir şirket kurdu.

Markalı konut alımında konut kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 endeksine göre; Kasım'da markalı konut alımında banka kredisi kullanımının yaklaşık 3, senet kullanımının 2.5 puan yükseldiği görüldü.

Markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Kasım 2020 sonuçlarına göre, Kasım 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 8.75'i yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.9'u yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ekim 2020 sonuçlarına göre, Ekim 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 7.9'u yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.49'u yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Eylül 2020 sonuçlarına göre, Eylül 2020'de markalı konut satışlarının yüzde 7.49'u yabancılara yapıldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 50.08’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

denizli markalı konut projeleri Haberi

denizli markalı konut projeleri

Ekonomist Dergisi'nden Levent Dökmen Demirciler'in haberine göre; Gayrimenkul sektörü 2000'li yıllardan itibaren İstanbul merkezli olmak üzere önemli bir ivme kazandı. Özellikle son yıllarda markalı konut projelerine her gün yenileri ekleniyor. Anadolu'da ise markalı konut sektörünün yeni yeni gelişmeye başladığını söylemek yanlış olmaz. Bundan yedi yıl önce Sinpaş Gaziantep'te Antepia projesini geliştirdiğinde herkes çok şaşırmıştı. Böyle markalı bir üretici Gaziantep'te neden proje geliştiriyordu? Satardı-satmazdı tartışmaları yapılırken proje beklenen ilgiyi gördü ve rüştünü ispatladı. Sinpaş, Gaziantep ile sınırlı kalmayıp Denizli'yi de keşfetti. Sonrasında ise Teknik Yapı, Pana Yapı, Nef gibi markalı üreticilerin Muğla'dan Ankara'ya, İzmir'den Denizli'ye kadar yeni projeleri birbirini izledi.


Günümüzde 13 inşaat şirketinin Anadolu'nun çeşitli şehirlerinde üretim ve satış aşamasında 20 projesi bulunuyor. Bu şirketlerin büyük bitkisini Anadolu'da yeni...