19 / 04 / 2024

denizli millet bahçesi son durum

denizli millet bahçesi son durum

Denizli Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Serdar Alayont, şehirdeki yeni stadyum ve mevcut stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesi projelerinin yeşil alanlarda azalma yaratacağı sebebiyle iptal edilmesini talep etti.

TOKİ Denizli Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çivril Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Denizli Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihale edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çivril Millet Bahçesi'ni 14 Nisan'da ihaleye çıkarıyor...

Denizli Çivril Millet Bahçesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Denizli İli, Çivril İlçesi, Işıklı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Akçaabat Millet Bahçesi 28 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Ardahan Aziziye Kışlası Millet Bahçesi olacak!

Ardahan mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Aziziye Kışlası'ndaki sorunlar çözüldü. Artık orası Millet Bahçesi olacak'' dedi.

Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından, içerisinde millet kıraathanesinin de yer alacağı Sivas Millet Bahçesi'nin ihalesi gerçekleştirildi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Giresun'a millet bahçesi sözü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da halka hitap etti. Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, Giresun'a millet bahçesi müjdesi verdi.

Sivas Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Validebağ Korusu'ndaki millet bahçesi projesi durduruldu!

Birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olan Üsküdar'daki Validebağ Korusu'nu millet bahçesi yapmak için İBB tarafından hazırlanan proje tahsis sorunundan kaynaklı olarak 'şimdilik' durduruldu.

denizli millet bahçesi son durum Haberi

denizli millet bahçesi son durum

Denizli Atatürk Stadyumu'nun, Denizli'de yeni bir stat yapılmasına karar verilmesinden sonra 'millet bahçesi' haline getirileceği açıklanmıştı. Eski stadyumun millet bahçesine dönüştürülmesine ait plan değişikliği işlemini, "Kamu yararına atılmış çok olumlu bir adım" olarak değerlendiren Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Serdar Alayont, projede yapılan revizyonlar sebebiyle millet bahçesinin şehre yeşil alan kazandırılmak yerine yeşil alanları azaltacağını dile getirerek, revizyonları eleştirdi. Gazete Duvar'dan Ayhan Çimendağ'ın haberine göre; Alayont ayrıca, yeni stadyum projesinin de kentteki yeşil alanları azaltacağını da vurguladı. 

'STADYUM ALANLARI, KOMPLEKS OLARAK PLANLANMALI'

Proje kapsamında Merkezefendi İlçesi Kayaköy Mahallesi'nde yapılması planlanan yeni stadyuma yaklaşık 61 bin metrekare büyüklüğünde bir arsa alanı ayrıldığına dikkat çeken Alayont, “Alanın büyüklük açısından yetersizliği hususunda örnekleme yapacak olursak yakın dönemde ülkemizde inşa edilen büyükşehir ölçeğindeki kent...