26 / 04 / 2024

denizli sağlık kompleksleri

denizli sağlık kompleksleri

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Denizli'ye yeni sağlık kompleksi!

Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.

Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı!

Arsası Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nde geri sayım başladı. Tesis 5-6 ay içinde hizmete açılacak..

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesisin, 2018 yılının başlarında açılması planlanıyor.

Denizli Dokuzkavaklar'a sağlık kompleksi inşaatı sürüyor!

Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı üstlenen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi inşaatı yükselmeye devam ediyor.

Denizli Tavas'a sağlık meslek yüksekokulu müjdesi!

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Tavas'a Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulacağı müjdesini verdi.

Denizli'ye yeni sağlık merkezi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi il merkezindeki iki ilçeye 2 milyon liralık yatırımla 2 adet 112 acil sağlık istasyonu ve bir sağlık merkezi yaptıracak.

Denizli Merkezefendi'ye sağlık merkezi müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlenen iftar sofrası Merkezefendi Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan Merkezefendi Mahallesi’ne bir sağlık merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Denizli Sağlık Merkezi inşaatında son durum!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve hayırsever Halil Çarkıt’ın işbirliği ile geçen nisan ayında protokolü imzalanan "Denizli Büyükşehir Belediyesi Halil Çarkıt Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi" inşası tüm hızıyla devam ediyor.

Mimar Merter Söylemez binasını sağlık merkezi için bağışladı!

Denizli'de hayırsever işadamı mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağışladı.

Mimar Merter Söylemez sağlık adına rezidans dairesini bağışladı!

Hayırsever İşadamı Mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Denizli Valiliği İl Halk Sağlığı'na bağışladı.

Denizli'de 2015'te termal sağlık merkezi kurulacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, termal sağlık merkezi olan Denizli'de 2015 yılı içinde 1 milyon metrekare alanda 14 bin yatak kapasiteli termal sağlık merkezinin kurulacağını açıkladı. Müezzinoğlu, ''2015 Denizli'nin yılı olacak.''

Pamukkale termal sağlık merkezi haline gelecek!

Termal kaynaklarıyla antik çağlardan bu yana şifa kaynağı olan Denizli'de yer alan Pamukkale'nin yatırımlar ve tanınırlığının arttırılmasıyla ' termal sağlık merkezi ' haline gelmesi hedefleniyor.

denizli sağlık kompleksleri Haberi

denizli sağlık kompleksleri

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sağlık alanındaki yatırımlarıyla da örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir sağlık tesisi daha inşa etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Dokuzkavaklar Mahallesi'nde yapılan semt polikliniği için 3 bin metrekarelik arsasını bedelsiz olarak tahsis eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Üçler ve Bağbaşı Mahallesi'ne kazandırdığı 2 adet 112 Acil Sağlık İstasyonunu tamamlamasının ardından Merkezefendi Mahallesi'nde hayata geçirdiği sağlık tesisini de bitirdi.

İçerisinde Ulusal Medikal Kurtarma Merkezi (UMKE) 112 Acil ve Aile Sağlık Merkezi'nin (ASM) yer aldığı sağlık kompleksi yaklaşık 1200 metrekare alana kuruldu. ASM binasında toplantı odası, bebek bakım ünitesi, laboratuar, poliklinikler, smear test odası, aşı odası ve gebe odası bulunurken, UMKE ve 112 acil istasyonu binasında ise personel odası, depo ve oturma odaları bulunuyor.

“Vatandaşlarımızın neye ihtiyacı...